FÓKUSZBAN

Ön ARAT vagy csak aratgat? Így lehet napi 8-10 hektárral többet betakarítani!

„Napi 8-10 hektárral kevesebbet tudtam aratni a területek jellegzetességei és a kombájnom gyári adottságai miatt. Ezért minden egyes munkanap az elmaradt bevételem 180-200ezer forint volt. A változékony időjárás miatt lecsökkent a használható napok száma, így kiemelten fontos, hogy hatékonyan, gyorsan és kisebb költséggel tudjuk betakarítani a gabonát.”

„Napi 8-10 hektárral kevesebbet tudtam aratni a ...

A hét témája: a kardántengelyekről mindenkinek

A kardántengelyek a gépészetben ott kerülnek alkalmazásra, ahol egymással állandó, vagy változó szöget bezáró tengelyek között kell nyomatékot (teljesítményt) közvetíteni.

A kardántengelyek a gépészetben ott kerülnek alkalmazásra, ...

Játsszon velünk Profi magazin előfizetésért!

Nincs még Profi előfizetése? Nem szeretne lemaradni a mezőgazdaság legfrissebb gépészeti híreiről, tesztjeiről? Játsszon velünk az I. NAK Szántóföldi Napokon, és Öné lehet egy 2017-es profi magazin előfizetés!

Nincs még Profi előfizetése? Nem szeretne lemaradni a mezőgazdaság ...

Hírek

2016. december 22., csütörtök • 16:06

Az Év Agrárembere: megvan a döntős mezőny!

December 22-én délben lezárult Az Év Agrárembere kitüntető díj első szavazási fordulója, melyből kategóriánként automatikusan továbbjut a legtöbb szavazatot kapott jelölt. Két további jelölt a szakmai zsűri véleménye alapján kerül a döntőbe. Január 6-tól folytatódik a verseny!

Szeretném megköszönni minden résztvevőnek (jelöltnek és szavazónak) a közreműködést, hogy idén is közelebb kerülhettünk Az Év Agráremberének megválasztásához! Külön köszönöm a részvételt azoknak, akik most ugyan nem jutottak tovább a döntőbe, de vállalták a jelölést, a megmérettetést. Idén különösen erős mezőnyt kaptunk és sajnos nem mehet tovább minden arra érdemesült jelölt... Ők nem vesztesei, hanem büszke résztvevői voltak a versengésnek! Szeretném, ha nem haraggal, hanem továbbra is szeretettel gondolnának a díjra, támogatókra, szervezőkre, mert mi biztosan így teszünk minden résztvevővel!

A továbbjutók:

KategóriaA zsűri jelöltjeiA közönség jelöltje
AgrárinnovációHadászi László
Maróti Miklós
Szőke András
AgrárkutatásGódor-Horváth Boglárka
Dr. Popp József
Dr. Kovács Levente
ÁllattenyésztésDr. Füller Imre
Nyakas András
Benedek Zsuzsanna
Feldolgozó -élelmiszeriparLégli Ottó
Szabadics Zoltán
Szántosi Attila
Fenntartható gazdálkodásMolnár István
Tilcsik István
Juhász Zoltán
Fiatal gazdaBűdi Károly
Ésik Árpád
Szeder Attila
GépészetHorváth Gyula
Kis Pál
Sipos István
Jövő agrárszakembereHengsperger Péter
Varga Máté
Balla Zoltán
KertészetDr. Csikai Miklós
Oltyán István
Torma Ákos
NövénytermesztésBorbély István
Medovarszki András
Bázel Éva
NövényvédelemDr. Kádár Aurél
Matyi István
Fülöp László

Mindenkit tájékoztatunk e-mailben is a továbbjutottakról és a továbbiakról is.

A folytatásról:

Január 6-án délben indul újra a szavazás. Immár csak 3 jelölt lesz kategóriánként a versengésben. Újraindítjuk a számlálót, hogy ismét nagy versengés lehessen a közönségdíjért, ami annak a döntősnek jár, aki a legtöbb szavazatot kapja a döntőben (kategóriától függetlenül).

A kategóriagyőztes az a jelölt lesz, akit a zsűri, szakmai és társadalmi felelősségvállalás tekintetében a legjobbnak talál! A kategóriagyőztesek közül a fődíjast a gálaesten választja ki a kiírás szerinti zsűri (szakmai zsűri, támogatók, szervezők, előző évek győztesei). A döntősökről hamarosan kis videóanyagot készítünk, kérek is minden érintettet, hogy fogadják szeretettel stábunkat, hogy a legjobb riportot készíthessük!

Mátrai Zoltán

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
A feliratkozás gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot.

");/*]]>*/