Hírek

Automata kormányzás német módra

A Müller-Elektronik GmbH és az AGRÁRIN Kft. bemutatja a TRACK-Leader AUTO® alkalmazást, egy nagy pontosságú automatikus kormányzást, amely a modern mezőgazdaság legmagasabb igényeinek is megfelel.

 

A Német Mezőgazdasági Társaság (DLG) által szervezett Szántóföldi napok keretében mutatta be a Müller-Elektronik GmbH az új, automatikus kormányzást biztosító alkalmazását, a TRACK-Leader AUTO®-t. Az agrárelektronika és a precíziós gazdálkodás egyik világszerte elismert vezetőjének számító Müller-Elektronik GmbH mindig is fontos feladatának tartotta, hogy ügyfeleinek a lehető legszínvonalasabb megoldásokat kínálja. Az eddigi sorvezető rendszerekkel a Müller-Elektronik elsősorban az OEM (gyári beépítésű) piacra fókuszált, ez most a TRACK-Leader AUTO® alkalmazással megváltozik! A TRACK-Leader AUTO® név szolgál az új termékcsalád jelölésére, és ez egyben a kormányzást biztosító alkalmazás elnevezése is. Ide tartozik továbbá a TRACK-Leader AUTO® Pro, a TRACK-Leader AUTO® ISO és a TRACK-Leader AUTO® eSteer. A TRACK-Leader AUTO® Pro az automatikus kormányzás hidraulikus változatát jelenti. A TRACK-Leader AUTO® ISO egy utólag felszerelhető változat azokhoz a traktorokhoz és munkagépekhez, amelyek gyárilag előkészített csatlakozási lehetőséggel rendelkeznek, és már csak a kormányzást biztosító számítógéppel kell őket ellátni. A következő változat a TRACK-Leader

AUTO® eSteer. Ez lényegében egy elektromos kormánymotor, ami egyszerűen és gyorsan felszerelhető bármelyik munkagépre, traktorra. A Müller-Elektronik GmbH új termékei választékával szinte minden géptípushoz tud megfelelő kormányzási változatot kínálni, amelyek nagyon pontos eredményeket és jó ár-érték arányt garantálnak.

A Müller-Elektronik GmbH az új TRACK-Leader AUTO® termékekkel természetesen a legújabb fejlesztéseken alapuló, legmodernebb technikát kínálja. A kormányzást biztosító számítógép az elengedhetetlen 3-tengelyes giroszkóppal rendelkezik, ez megkönnyíti a beszerelést, de ami ennél még sokkal fontosabb, kimagasló kormányzási eredményt biztosít. A giroszkóp a nyomvonaltól függetlenül a munkagép minden mozgását felismeri, legyen az gurulás, billenés, csúszás, így a talaj egyenetlenségeit és a domborzati eltéréseket tökéletesen ki tudja egyenlíteni.

További műszaki csúcsteljesítmény a TRACK-Leader AUTO® eSteer elektromos kormánymotornál, hogy görgő nélküli meghajtással rendelkezik, ami szinte teljesen hangtalanul működik, és a nagy forgatónyomatékot kombinálja az alacsony áramszükséglettel. A legnagyobb előny azonban a kormánymotor egyszerű és gyors felszerelési lehetősége. Utólag is könnyen felszerelhető, és áttehető az egyik gépről a másikra, ami a lehető legnagyobb kihasználhatóságot biztosítja, illetve a befektetés gyors megtérülését garantálja. A TRACK-Leader AUTO® hivatalos értékesítése a DLG – Szántóföldi napok idején kezdődött Magyarországon is!

A Müller-Elektronik GmbH és az AGRÁRIN Kft. célja, hogy a jövőben szinte minden munkagép-, illetve traktortípushoz tudjon utólag beszerelhető lehetőséget kínálni. Ezzel a Müller-Elektronik GmbH, ahogy az már megszokott, az automatikus kormányzás terén is piacvezető szerephez juthat. A Müller-Elektronik GmbH már hosszabb ideje tevékenykedik ezzel a céllal; ennek a folyamatnak a kezdete az új GPS-vevő a tavalyi Agritechnica kiállításon való bevezetésétől számítható. Az A101, az AG-STAR és a SMART-6L antennaváltozatokkal a Müller-Elektronik GmbH bármilyen alkalmazáshoz tud GPS-technikát kínálni a modern gazdáknak (Egnos-Glonass-RTK). Emellett különböző, saját fejlesztésű RTK-megoldások is közvetlenül beszerezhetőek a Müller-Elektronik GmbH cégtől. Ezekkel a megoldásokkal a Müller-Elektronik GmbH Full-Sevice kínálatot biztosít, és ügyfeleinek egy helyen teljes körű kiszolgálást nyújt. A Müller-Elektronik GmbH a lehető legnagyobb és megismételhető pontosságot biztosítja ügyfeleinek, korrekt áron.

 

A Müller-Elektronik GmbH: A kelet-vesztfáliai Salzkotten székhelyű családi vállalat több mint 30 éve folytat irányadó tevékenységet az agrárelektronika piacán, és a hardverek, illetve szoftverek területén egyaránt megszabja a fejlődés irányát. Az ISOBUS-terminálok és ISOBUS fedélzeti számítógépek ezért kiváló hírnévnek örvendenek a mezőgazdaságban. Személyes elköteleződéssel, az új iránti fogékonysággal, rugalmassággal, a minőség szem előtt tartásával és tisztességes ár-érték aránnyal fejleszti a Müller-Elektronik GmbH a már többszörösen kitüntetett megoldásait OEM- és kereskedelmi ügyfelei, valamint a végső fogyasztók számára.

 www.mueller-elektronik.de

 

Az Agrárin Kft: 20 éve működő és professzionális megoldásokat szállító cég, amely a meteorológia, a sorvezető és a precíziós technikák magyarországi bevezetésével (1998) vált ismertté. 2012 óta kizárólagos forgalmazója és szervize a Müller-Elektronik GmbH termékeinek Magyarországon:

www.agrarin.hu

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés