Hírek

Tarlóápolás a SATO GÉP KFT. munkagépeivel

A SATO-GÉP KFT. mezőgazdasági gépek, és kiegészítők forgalmazásával, valamint használt és bemutató gépek beszerzésével foglalkozik. Most aktuális, és ezért kiemelt szerepet kap a termékpalettában a lengyel MANDAM talajművelő gépek teljes típusválasztéka valamint a mindig aktuális STOLL traktorra szerelhető homlokrakodók forgalmazása és bemutatása.

A SATO-GÉP KFT. immáron 3 éve foglalkozik a MANDAM talajművelő gépek illetve a STOLL homlokrakodók forgalmazásával, az utóbbi esetében 2012 januárjától cégünk importőri szerepet tölt be Magyarországon. 

Mint agrármérnökként, mint aktív gazdálkodóként a vállalkozásunk gépkínálatának és üzletpolitikájának kialakításában a legfontosabbnak tartottuk, hogy ügyfeleinket elérhető árak mellett a lehető legjobban használható jó minőségű gépekkel szolgálhassuk ki.

Az elmúlt évek száraz nyarainak köszönhetően évről évre
nagyobb szerepet kap a talajművelésben az ún. forgatás
nélküli művelés. 
Kínálatunkban számos megoldás szerepel ehhez a
technológiához a tárcsázásra, illetve a szántóföldi
kultivátorokra alapozott megoldások
tekintetében.

 

 

 

 

 

 

 

Rövidtárcsa kínálatunkban egyaránt szerepel függesztett és vontatott kivitel 2,5 -6 m munkaszélességig különböző kőbiztosításokkal, és számos hengertípussal speciálisan a legkülönbözőbb talajtípusokra kialakítva.

 A szántóföldi kultivátorokat előnyben részesítőknek számos megoldást kínálunk, mint a művelési mélység, mint a kapafejek típusa és kiosztása alapján. Termékpalettánkon megtalálhatóak a könnyű szántóföldi kultivátorok 10-15 cm művelési mélységig mind szárnykapás mind lándzsás kivitelben a legkülönbözőbb hengertípusokkal.  A MANDAM gépcsalád a mélyebb, szántást kiváltó műveléshez is képes a legmegfelelőbb megoldást nyújtani.

A  TOP, KUS,  ÉS KC-SP típusjelű nehéz szántóföldi kultivátorok képesek egy menetben a talajt akár 25-30 cm mélységben is megművelni, maradéktalanul átkeverni , majd egyenletesen lezárni a jó nedvességmegőrzés érdekében.

Nem a fenti témához kapcsolódva, de végül fontos megemlíteni a mezőgazdaságban tevékenykedők mindennapjait jelentősen megkönnyítő segítőtársat, a STOLL traktorra szerelhető homlokrakodókat.

A STOLL németországi gyárában évente mintegy 13000 rakodó kerül le a gyártósorokról, amelyeket a világ szinte minden országába exportálnak.  A napjainkban is dolgozó mintegy 300.000db STOLL homlokrakodó tulajdonosának döntése alapján méltán nevezhetjük Nyugat Európa legkedveltebb és legmegbízhatóbb homlokrakodójának.

Az aktuális termékpaletta 3 rakodócsoportot, összesen 15 gémtípust különböztet meg kiválóan illeszkedve az összes traktormérethez, és márkához, ezt igazolja, hogy a gyári beszállítójának választotta CNH csoport (CASE-IH, NEW HOLLAND, STEYR) valamint a SAME, a DEUTZ-Fahr, és a  LAMBORGHINI traktorgyár is.


A 30-300Le-s traktorokra szerelhető STOLL homlokrakodók rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, mint erő, stabilitás, emelőteljesítmény, modern tervezés, melyek egy megújuló és fejlődő koncepcióhoz szükségesek. Kiváló működőképessége és okos technikai megoldások mutatják, hogy mennyire rendkívüli a STOLL homlokrakodó, melyet a mindennapi használat során a magas teljesítőképessége, és könnyű kezelhetősége is bizonyít.

Bármely gépünkkel kapcsolatos bővebb tájékoztatásért valamint személyre szabott ajánlatért keresse bizalommal a Sato-Gép Kft. munkatársait az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Sato-Gép Kft.
9633 Simaság,
Szabadság u. 29.
+3620/537-3313
+3620/511-4208

www.satogep.hu

 

Tovább olvasom

Fókuszban

Hirdetés [bsa_pro_ad_space id=13 crop=no ]
Hirdetés [bsa_pro_ad_space id=14 crop=no ]

Facebook