Hírek

Keresse a Lemken tavaszi munkagépeit!

Mint professzionális növénytermesztési szakértő, a LEMKEN egyike Európa vezető vállalatainak, csúcsminőségű és nagy teljesítményű mezőgazdasági gépeket gyárt a talajműveléshez. Ezekből a gépekből adunk most ízelítőt. A rövid bemutatók mellett minden érdeklődést kielégítő, letölthető termékbemutatóval.

Magágykészítő kombinátor Korund 8 – A növények optimális fejlődésének alapja

A ráfordítások csökkentésére és az agronómiai időszakok optimális időzítésére irányuló állandó törekvés olyan munkagépeket kíván, amelyek a kiváló munkaminőséget nagy teljesítménnyel ötvözik. Ezen okból sok gazdálkodó nagy munkaszélességű függesztett munkagépet választ, és kiaknázza az abban rejlő nagy napi teljesítményt. A TLT hajtású gépekkel összehasonlítva a passzív magágy készítő kombinátorok gyakran biztosítanak nagy területteljesítményt alacsonyabb üzemeltetési költség mellett. Különösen a kukorica, a repce és más kapás növények esetén elterjedt az alkalmazásuk. A System-Korund magágykészítő kombinációval a LEMKEN olyan sokoldalúan felszerelhető eszközt kínál, amely minden olyan szántóföldi igényt kielégít, amely a tökéletes magágy készítéssel kapcsolatos. A növény optimális fejlődésének alapja: az ideális magágy. A megművelt talajnak jól elegyengetettnek és egyenletesen átdolgozottnak kell lennie a teljes munkaszélességben és munkamélységben. A legfontosabb: a magágy alapja, amelyre a vetés történik. Kiválóan vissza kell azt tömöríteni, hogy az ideális vízellátás biztosított legyen. A mag körüli finomra művelt talaj, és a rögösebb talaj a felszínen együttesen biztosítja a megfelelő kelést. A System-Korund ehhez a legjobb feltételeket teremti meg.

A részletes bemutató letöltéshez klikk ide!

System-Kompaktor Magágykészítő kombináció – Jobb minőségű magágy

A LEMKEN System-Kompaktor segítségével – melynek munkaszélessége 3-tól 12 m-ig terjed – a magágy egy menetben kialakítható. Ideális eszköz az egyenletes mélységű, finoman elmunkált és megfelelően visszatömörített magágy elkészítéséhez, különösen a cukorrépa és olyan más apró magvú növények számára, mint a repce. A félig függesztett 5 és 6 m-es System-Kompaktor a LEMKEN Solitair pneumatikus vetőgéppel kombinációban is üzemeltethető.

 

A részletes bemutató letöltéséhez klikk ide!

Primus vontatott szántóföldi permetezőgép – A növényvédelem napjainkban

Napjainkban egyre több gazdálkodó optimalizálja a növénytermesztés intenzitását, hogy a vetésforgóval és az uralkodó időjárással összhangban végezze a munkáját, és ilyen módon erőforrásokat takarítson meg. Napjainkban a növényvédelem és a folyékony műtrágya kijuttatás megbízható, felhasználóbarát és pontos kijuttatási technológiát követel meg, csak így garantálható minden növény esetében a magas terméshozam. A jó termés egyik legfontosabb alapfeltétele a sikeres növényvédelem. A növénytermesztő szakembereket innovatív és hatékony szántóföldi permetezőgépek segítik a kompromisszumot nem ismerő hétköznapi munkájuk során. Mindeközben kiemelt figyelmet fordítanak a költségcsökkentésre és a maximális termés elérésére, a környezet védelem teljes szem előtt tartása mellett.

Ha növényvédelemről van szó, a gazdálkodót figyelik a környezetében élők, és felügyelik a hatóságok is. A közvélemény pozitívan befolyásolható a környezet védelmét illetően, ha felelősségteljes a növényvédelem végrehajtása. A technológiának nem csak megbízhatónak, hanem egyszerűen kivitelezhetőnek is kell lennie. A szántóföldi permetezőgép egyszerű és környezetbarát üzemeltetése szintén elsődleges fontosságú. A nagy tartálytérfogattal és minden szerelvényében kimagasló minőségével a LEMKEN Primus szántóföldi permetezőgép különösen azon gabonatermelő gazdaságok igényeit elégíti ki, melyek esetében elsőrendű fontossággal bír a professzionális növényvédelem, a nagy területteljesítmény és a maximális hatékonyság. Ezt úgy lehet elérni, hogy tudatosan koncentrálunk a permetezéshez szükséges funkciókra és ezáltal csökkentjük a változatok választékát. A folyékony műtrágyák és a növényvédelmi hatóanyagok keverékének kijuttatása a LEMKEN Primus teljesítmény spektrumának szerves része.

A részletes bemutató letöltéséhez klikk ide!

 

Kérdéseivel keresse a Lemken értékesítőit!

A Dunától nyugatra:

Póczik Balázs

+36 30/748-5380

A Dunától keletre:

Szűcs Andor

+ 36 30/852-5787

 

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés