Hírek

Széles sortávú vetéstechnológiai kísérletek eredményei a KWS-től!

A KWS elsőként definiálja a széles sortávú vetéstechnológiát őszi káposztarepcében. Az új technológia védjegye a WRD (Wide Row Design), melynek eredményeként magasabb terméshozamok érhetők el alacsonyabb vetőmag felhasználása mellett.

Országszerte mintegy kéttucatnyi helyszínen végeztünk kísérleteket KWS hibridekkel a VALKON Kft.-vel közösen. Ezeken a helyszíneken megfigyeljük és tanulmányozzuk a hagyományos vetési technikához képest a széles sorú őszi káposztarepce vetéstechnika eredményeit.

„A kevesebb több” kulcsa a gyökértömegben rejlik.A gyökértömeg relatív nagyságának számos limitáló faktora közül az egyik az adott területen lévő egységnyi növényszám és azok egymáshoz képesti elhelyezkedése. Egyszóval a „növényünk komfort érzetét” növelhetjük tudatosan.

Az eddigi legfontosabb együttes eredményünk a sok esetben akár +1 t/ha nagyobb termésmennyiség elérése volt.

A jövőben azok a hybridek kaphatják meg a WRDvédjegyet, amelyek átestek egy tesztelési folyamaton üzemi körülmények között, és melynek eredményei alapján kiérdemlik azt.

 

GORDON KWS WRD  az első WRD hybrid a KWS-től!        

Növekvő sortáv, növekvő hozam!

A technológia mellé ajánljuk Önnek az új GORDON KWS WRD repcét, mely a WRD hibridek kritérium rendszerében felsoroltak mindegyikének megfelel:

A 2013-as vetésidőszakban a késői, akár októberi vetésű GORDON KWS WRD dinamikus fejlődési erélyének köszönhetően utolérte a konkurens hibrideket.

Válassza Ön is a KWS első WRD hybridjét!

 

Pintér János,

KWS Magyarország Kft.

Termék-és marketingmenedzser

Látogasson el honlapunkra, és tekintse meg repce vetőmag kínálatunkat!

Tovább olvasom
Hirdetés

Fókuszban

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés