FÓKUSZBAN

Kevés gazdálkodási napló érkezett be, pedig közeleg a jogvesztő határidő

Kevés gazdálkodási napló érkezett be, pedig közeleg a jogvesztő határidő

A hatóság felhívja az érintettek figyelmét, hogy a zavartalan ...

Nemzeti gépfinanszírozási program indul

Nemzeti gépfinanszírozási program indul

Indul a Magyar Fejlesztési Bank (MFB) nemzeti gépfinanszírozási ...

Gépesítés

2017. szeptember 11., hétfő • 11:31

Munkagépek katonarendben felsorakozva, beavatkozásra készen

Az ÉBSZ Építőgép Kiállítás résztvevői megismerhetik az építőgépipar jelenlegi csúcstermékeit, a technológiafejlesztés irányait, a magyar építőgép-kínálat legújabb elemeit, munkagép-lehetőségeit.

2017. szeptember 14-én, csütörtökön nyitja meg kapuit az ÉBSZ Építőgép Kiállítás, immáron 6. alkalommal. Az építőgépesítés ágazat kiemelt három napos rendezvényének a Tököli reptér fog otthont adni, amelyen minden nagy munkagépgyártó képviselteti magát. 

Az expót szakmai programok színesítik, amelyet látványos géptesztek és a szakma elitjéhez tartózó professzionális gépkezelők munkagép showműsorai teszik még sokrétűbbé és szórakoztatóbbá.  

Az esemény ad otthont „Az ország legjobb gépkezelője” versenynek, ahol nagy értékű díjjal jutalmazzuk a szakma legjobbjait. A regisztrált látogatók sem maradnak üres kézzel, közöttük kisorsolunk egy exkluzív wellness hétvégét, valamint kisebb ajándékokkal várjuk az érdeklődőket.

Látogatóink számára ingyenes parkolási lehetőséget és ingyenes belépőt biztosítunk, amihez csak annyit kell tenniük, hogy regisztrálnak a weboldalunkon.

További információkért keressen minket a 06 70 434 20 70-es telefonszámon, vagy küldjön üzenetet a kiallitas@ebsz.net e-mail címre, valamint látogasson el a www.ebszkiallitas.hu weboldalra.

Az ÉBSZ csapata (x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
A feliratkozás gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot.