FÓKUSZBAN

Fizessen elő a PROFI Magazinra és nyerjen egy Jinma traktort!

Fizessen elő a PROFI Magazinra és nyerjen egy Jinma traktort!

Rendelje meg 2018. március 31-ig a PROFI Magazint egy évre, ...

Őstermelő? Ne felejtse el az igazolvány érvényesítését!

Őstermelő? Ne felejtse el az igazolvány érvényesítését!

Az őstermelői igazolványokat legkésőbb 2018. március 20-ig ...

Agrotrend: komplex megoldásokban hiszünk

Agrotrend: komplex megoldásokban hiszünk

Az Agrotrend cégcsoport 2012-es alapításakor olyan online ...

Gépesítés

2016. december 20., kedd • 10:51

PROFI: Európa vezető agrár gépmagazinja magyarul is megjelenik!

Januártól Magyarországon is megjelenik Európa vezető agrárgépészeti magazinja, a Profi. A hasznos és nélkülözhetetlen információk mellett most a 1,5 milliós nyeremény miatt is érdemes előfizetni.

A méltán ismert és híres németországi magazin kiadója a Landwirtschaftsverlag Münster (LV). A kiadó több mint 600 dolgozóval, 19 kiadvánnyal immáron 70 éve tájékoztat a mezőgazdaságról. A LV Európa egyik meghatározó mezőgazdasági kiadója. A Profi magyarországi változatát az Agrárprint Kft. adja ki, mint licenszterméket, jelentette be Reinhard Geissel, az LV GmbH Profi magazinért felelős vezetője, illetve Mátrai Zoltán, az Agrárprint Kft. ügyvezetője.

A hazai változat 2017-ben kéthavonta, azaz összesen hatszor jelenik majd meg. Az első példányokkal már a januári AGROmashEXPO, a legnagyobb agrárgépészeti kiállítás alkalmával találkozhatnak az érdeklődők. A lap éves előfizetői díja 6.000 forint lesz – hangzott el a magazin ismertetésekor.

A Profi magazint már 27 éve készítik. A német laphoz hasonlóan a magyar változatból sem maradnak ki az erő- és munkagép tesztek, összehasonlító tesztek, használtgép tesztek, menettudósítások, bemutatók, tanácsok, tuning érdekességek. A Profiban a számos új és használt gép teszteléséről szóló beszámoló mellett, saját kialakítású megoldások, javítási útmutatók, műhelytitkok, elektronikai funkciók leírásai, valamint a gépek ápolásával és karbantartásával kapcsolatos pénzt érő tippek is megtalálhatók.

A Profival az olvasók gyakorlatközeli információkat kaphatnak. Írásaival a magazin nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a gazdálkodó könnyebben dönthessen befektetéseiről, érveket és döntés-előkészítő információkat nyerjen – mondta Reinhard Geissel.

A Profi magazin hazai megjelenése előfizetői akcióval indul, a február végéig a lapot megrendelők között 1,5 millió forint összértékű nyeremény kerül kisorsolásra. Mátrai Zoltán hangsúlyozta, hogy a lap weboldalán nem lesznek elérhetők ingyenesen a magazin cikkei, azok olvasása csak az előfizetők „kiváltsága” lesz.

Ízelítő a januári szám tartalmából:

- Teszt: Deutz-Fahr, John Deere, Kubota és Steyr - Négyszer 75 lóerő összehasonlítása

- Teszt: Case IH Puma 175 CVX

- Melyikben a legkényelmesebb fülke? Traktor vezetőfülkék összehasonlító tesztje: Case IH, Claas, Deutz-Fahr, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, McCormick, New Holland, Valtra (10,5 oldal)

- Menetpróba: Amazone Catros+ 12003-2TS rövidtárcsás borona

- Menetpróba: Yamaha Kodiak ATV

- Menetpróba: Kverneland vetőgép (3 + 2/3 oldal)

- Menetpróba: Bobcat teleszkópos rakodó (2 oldal)

- Gyakorlati teszt: Kuhn GA 8731 rendsodró (4 oldal)

További információk a www.profimagazin.hu oldalon olvashatók.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
A feliratkozás gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot.