FÓKUSZBAN

3 ok a rézpótlásra

A réznek elsődleges funkciója abban áll, hogy pozitív töltése révén kapcsolatba lép az élő szervezetben jelentős kis-, illetve nagyméretű molekulák negatív vagy elektrongazdag részeivel, elsősorban fehérjékkel.

A réznek elsődleges funkciója abban áll, hogy pozitív töltése ...

Így csinálják a magyar gépgyártók!

Az idei AGROmashEXPO-n 39 hazai mezőgépgyártó vállalkozás állította ki termékeit. Ezekből szemezgettünk néhányat.

Az idei AGROmashEXPO-n 39 hazai mezőgépgyártó vállalkozás állította ...

"Hihetetlen értéke van a magyar földnek" – interjú Az Év Agráremberével

Egész életemben azért dolgoztam, hogy hosszú távon értékteremtő munkahelyet tudjunk teremteni Szentesen és a térségben élő kertészeknek, mert a hagyomány, ami ide köti a zöldségtermesztőket, erre kötelez minket - vallja Dr. Csikai Miklós, az Árpád-Agrár Zrt. elnök-vezérigazgatója, Az Év Agrárembere 2016 fődíjasa.

Egész életemben azért dolgoztam, hogy hosszú távon ...

Gépesítés

2017. február 08., szerda • 11:25

Sfoggia Sigma és Thema akció

A legjobb kukoricavetőgép- és kultivátor-ajánlat!

A Sfoggia SIGMA 5-ös vetőgépnél az olasz gyártó kiváló minőségű anyagokkal dolgozott, ezt mutatja a darabonkénti 115 kg-os vetőelemek súlya is. A minőségi anyaghasználatnak köszönhetően élettartamban is rögtön az élvonalba került.

A vetőelem súlya miatti talajra gyakorolt nyomástól nem kell tartania: a vetőelem súlya 4 pontban rögzíthető feszítőrugóval fokozható, ami következtében akár 185 kg csoroszlyaterhelést érhet el!

Jelentős összegeket spórolhat meg a kevesebb kiállásnak és a gép hosszabb élettartamának köszönhetően. 

Az új hibridekkel és eltérő sortávra vetett kapáskultúrákkal dolgozó termelőket is meg tudja lepni a Sfoggia SIGMA! A tőtávolság beállításánál 19 különböző opció lehetséges az acélból készült lánckerekekkel szerelt nortonszekrénnyel!

A precizitást szem előtt tartó gazdálkodóknak jó hírrel szolgálhatunk: a 4 fogas műanyag maglesordó tökéletesen illeszkedik a tárcsához, így nem koptatja azt,

a magleválasztás mégis pontos lesz.

Végezetül a nagy méretű műtrágyatartályról sem szabad megfeledkezni, ami rozsdamentes acélból készül 1000 literes kivitelben! IDE kattintva megtalálja a termék teljes adatlapját.

SFOGGIA THEMA sorközművelő kultivátor

Igazi idő- és értékálló masszív konstrukció, amely a kiemelkedő innovációnak és az alapos mérnöki tervezésnek köszönhetően kecses és könnyen kezelhető. Csapágyazásai rendkívül megbízhatóak, emellett akár 1000 L-es INOX műtrágyaszóró tartállyal is elérhető. Az új Sfoggia THEMA sorközművelő kultivátor 

erős és megbízható, mégis rendkívül kezes gép. 

Különböző növényi kultúrákban és talajkörülmények között is kiemelkedően hosszú az élettartama. 

Minden mozgást végző részegység golyós csapágyakkal lett felszerelve.

A műanyag perselyekkel szerelt paralelogramma rugóstag önkenős, a gerendely 100x100 mm keresztmetszetű, 8 mm falvastagságú. A műtrágyaszóró adapter szerelhető 440L műanyagtartállyal, illetve 800 vagy 1000L INOX tartállyal is. Mindkét esetben a szabadalmaztatott mennyiségarányos, soronkénti adagolókat, és talajkerék-meghajtással látják el a gépeket. A SFOGGIA THEMA sorközművelő kultivátorról további információt ITT talál.

Az akció a készlet erejéig tart! Kérje az Auditker Kft. részletes ajánlatát az alábbi elérhetőségeken:
Tel: +36-76/484-378
E-mail: info@auditker.hu

agrotrend.hu (x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
A feliratkozás gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot.

");/*]]>*/