FÓKUSZBAN

3 ok a rézpótlásra

A réznek elsődleges funkciója abban áll, hogy pozitív töltése révén kapcsolatba lép az élő szervezetben jelentős kis-, illetve nagyméretű molekulák negatív vagy elektrongazdag részeivel, elsősorban fehérjékkel.

A réznek elsődleges funkciója abban áll, hogy pozitív töltése ...

Így csinálják a magyar gépgyártók!

Az idei AGROmashEXPO-n 39 hazai mezőgépgyártó vállalkozás állította ki termékeit. Ezekből szemezgettünk néhányat.

Az idei AGROmashEXPO-n 39 hazai mezőgépgyártó vállalkozás állította ...

"Hihetetlen értéke van a magyar földnek" – interjú Az Év Agráremberével

Egész életemben azért dolgoztam, hogy hosszú távon értékteremtő munkahelyet tudjunk teremteni Szentesen és a térségben élő kertészeknek, mert a hagyomány, ami ide köti a zöldségtermesztőket, erre kötelez minket - vallja Dr. Csikai Miklós, az Árpád-Agrár Zrt. elnök-vezérigazgatója, Az Év Agrárembere 2016 fődíjasa.

Egész életemben azért dolgoztam, hogy hosszú távon ...

Gépesítés

2017. február 15., szerda • 10:09

Teljeskörű CASE IH termékpalettával a hazai piacon az Agro-Békés Kft.

Januártól az Agro-Békés Kft. lett a kizárólagos magyarországi CASE IH-forgalmazó.

- Az elmúlt években történt közös munka bebizonyította számukra, hogy professzionálisan és előremutatóan tudunk részt venni az agrárpiac működésében. Ezt a folyamatot szeretnénk a jövőben is továbbvinni – mondta Harald Boitllehner, a Case IH közép-kelet európai kereskedelmi igazgatója az együttműködés hivatalos bejelentése alkalmából.

A CASE IH célja innovatív termékekkel és piacvezető megoldásokkal segíteni a gazdálkodók mindennapjait, melynek egyik alapvetése a magas minőségi elvárásoknak való megfelelés.

Harald Boitllehne és Grósz Gábor – fotó: Agrotrend.hu

- Büszkék vagyunk arra, hogy a teljeskörű termékpalettánkat be tudjuk bemutatni a magyar piacon. Termékeink folyamatos fejlesztés alatt állnak, a Quadtrac a mai napig piacvezető a kategóriájában – tette hozzá Harald Boitllehner.

A békéscsabai székhelyű hazai forgalmazó életében is fontos fejlesztések várhatóak. A CASE IH-val 2013 óta partnerségi kapcsolatban álló Agro-Békés Kft. a közösen kidolgozott tervek alapján új telephelyekkel bővül, amelyeket még idén megnyitnak Székesfehérvár és Nyíregyháza környékén.

- Természetesen új kollegákkal is megkezdjük a közös munkát, valamint hatalmas hangsúlyt fektetünk kereskedői és szervizoldalról is munkatársaink oktatására. Igyekszünk olyan magas szintű szolgáltatásokat nyújtani, hogy ügyfeleink az ország egész területén megelégedéssel használják mind az idősebb, mind az újabb gépeket – közölte Grósz Gábor, az Agro-Békés Kft. igazgatója.

Tavaly elkészült a cég saját, országos lefedettségű RTK-hálózata, ami kedvező díjcsomagok mellett saját, illetve más brandek ügyfelei számára is pontos és megbízható korrekciós szolgáltatást tud nyújtani. 

A vállalat a CASE IH traktorok mellett és mellé – szintén egyedüli magyar kereskedőként – a Bednar munkagépeket is forgalmazza. A termékkínálatot a Kverneland munkagépeivel, és számos ismert nemzetközi és hazai munkagépgyártó termékeivel teszi teljessé.

agrotrend.hu (x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
A feliratkozás gombra kattintva elfogadja az Adatvédelmi nyilatkozatot.

");/*]]>*/