2022.01.18., kedd , Piroska

Az év Agrárembere 2016

2016. január 12. kedd • 11:40

Agrárgépészet: ők állnak az Év Agrárembere mögött

Második szakaszába érkezett az Év Agrárembere Díj, december elsejétől adhatók le a szavazatok a jelöltekre a www.azevagrarembere.hu internetes felületen. A szervezők nagy örömére szolgál, hogy a tavalyi támogatók szinte kivétel nélkül az idén is úgy érezték, folytatni kell a közös munkát.

Az Autro Diesel GmbH marketingvezetőjét, Lőwy Barnát  kérdeztük arról, miért támogatják szívesen a verseny Agrárgépészet kategóriáját.

„Az Austro Diesel és a Massey Ferguson közösen, büszkén támogatja az Év Agrárembere Díjat, az Agrárgépészet kategóriát. Fontosnak érzetük, hogy Magyarország legnagyobb szabású, társadalmi felelősségvállaláson alapuló agrárrendezvényén támogatóként, partnerként jelenjünk meg. 

A Massey Ferguson 2008. óta aktív résztvevője a társadalmi szerepvállalásnak abban, hogy a fenntartható, európai stílusú gazdálkodást részesíti előnyben. Egyik ilyen törekvésünk az SCR-rendszerek erőgépekbe, illetve kombájnokba való beépítése volt. A víziónk az, hogy a generációk egészséges állapotban adják át a termőföldet egymásnak, ehhez pedig egyre hatékonyabb, egyre kevesebb üzemanyagot felhasználó gépekre van szükség. 

Hazánkban az Austro Diesel az Év Agrárembere Díjjal csatlakozik a társadalmi felelősségvállaláshoz. Az ausztriai székhelyű cég fontosnak tartja, hogy a jövőben egy kiválasztott, magyarországi mezőgazdasági intézményt támogasson mind anyagilag, mind pedig szaktudással, infrastruktúrával. Fontosnak tartjuk az is, hogy a végzős tanulók mielőbb munkát találjanak, és az Austro Diesel a helyi kereskedőinek infrastruktúráját felhasználva, ebben az intézményben ezt támogatni, segíteni fogja.”

agrotrend.hu 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.