2022.12.08., csütörtök , Mária

Az év Agrárembere 2016

2016. október 14. péntek • 15:20

Az Austro Diesel a mezőgazdasági generációváltás elhivatott támogatója

Az Austro Diesel GmbH., a Massey Ferguson termékek kizárólagos magyarországi és regionális importőre büszkén vesz részt az agrárium legnagyobb szabású társadalmi felelősségvállaláson alapuló „Az Év Agrárembere” rendezvényen. Az osztrák székhelyű importőr cég 2015 után, másodjára támogatja az agrárgépészet kategóriát.

Tavaly négy MF Partner örülhetett együtt a februári díjátadón: Pethő Jenő és Kaposvári Péter döntős volt, Günzer Tamás és Kustra Mihály pedig megnyerte saját kategóriáját kimagasló közösségért tett jószolgálatuk elismeréseképpen.

Kustra Mihály, az Agrárgépészet kategória győztese

A Massey Ferguson és az Austro Diesel 2009 óta élenjárója a környezettudatos fenntartható fejlődésnek illetve a mezőgazdasági generációváltás támogatásának. A társadalmi felelősségvállalás terén lakóterünk megóvására és így a hosszútávon fenntartható európai stílusú gazdálkodásra fekteti a hangsúlyt a vörös gyártó. Termékei a hatékonyság mellett piacvezetőek a környezettudatosságban, amelyet a világon először a traktorokban/kombájnokban bevezetett SCR rendszer vagy a számos üzemanyag-fogyasztást csökkentő innováció is jelez.

Az osztrák cég filozófiája szerint az idősebb gazdálkodók gyakorlati tudását átadva, megfontolt és alapos folyamat részeként szükséges a ma 25-40 év közötti korosztálynak idővel átvenni a gazdaságokat. Az ő felkészültségüket pedig a hazai agrárszektor sikerességének érdekében szükséges minél magasabb szintre emelni annak érdekében, hogy a hagyományos gazdálkodási elveket minél hatékonyabban tudják ötvözni a modern kor vívmányaival. Azonban a most tanulmányaikat végzőkről sem szabad megfeledkezni, hiszen hosszútávon ők adják majd az agrártársadalom gerincét.

agrotrend.hu / Austro Diesel 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.