2021.08.06., péntek , Berta, Bettina

Az év Agrárembere 2016

2016. november 21. hétfő • 15:12

Elindult a szavazás Az Év Agrárembere díj jelöltjeire

Második szakaszába lépett a már harmadszor megrendezésre kerülő Az Év Agrárembere díj.

Prof. Dr. Gyuricza Csaba fővédnök, Zsigó György, a 2015-ös fődíjas, illetve Mátra Zoltán címzetes egyetemi docens, főszervező – fotó: agrotrend.hu

– 2013-ban, amikor ezt a díjat megálmodtam és kollégáimmal egy magas presztízsű, jól szervezett díjkiírássá raktuk össze, azt a célt tűztük ki, hogy évente találjuk meg hazánk Agráremberét, aki amellett, hogy jó szakember, sokat tesz a közjó előremozdításáért. Személyesen is sok ilyen kollégát ismerek, büszke is vagyunk rájuk, különösen, akik elvállalják a jelöltséget, tudván, hogy nem mindenki nyerhet – mondta az agrotrend.hu-nak Mátrai Zoltán címzetes egyetemi docens, Az Év Agrárembere kitüntető díj főszervezője

Idén több mint 130 kolléga jelöltségének örvendhetünk. Döntőbe azonban csak 33 kerülhet közülük; kategóriánként 3 jelölt. Egyet az internetes szavazók juttatnak tovább, 2 kollégát azonban a zsűri, amely független (politikailag és szakmailag is) döntést hoz majd, kifejezetten azt szem előtt tartva, hogy kinek milyen a társadalmi szerepvállalása, ki lehet majd példaképe a magyar agrártársadalomnak. 

– Jelöltjeink óriási szegmesét ölelik át a mezőgazdálkodásnak, a növénytermesztéstől az egyetemistákig. Köszönöm mindenki részvételét, jelölőkét, jelöltekét és a szavazókét is – tette hozzá a főszervező.

Fontos tudni, hogy szavazni négyóránként lehet, regisztráció után. Egy személy csak egyszer szavazhat ezen időintervallumon belül. Ha esetleg azonosíthatóan kiderül ennek az ellenkezője, akkor a szervezők kitiltják a szavazót. Mátrai Zoltán kiemelte, tisztességes, nyílt és méltó szavazást remélnek, erre kérnek minden szavazót is.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.