2023.02.02., csütörtök , Karolina, Aida

Az év Agrárembere 2016

2016. január 18. hétfő • 16:13

Fiatal gazda: ők állnak Az Év Agrárembere mögött

Második szakaszába érkezett az Év Agrárembere Díj, december elsejétől adhatók le a szavazatok a jelöltekre a www.azevagrarembere.hu internetes felületen. Koltó Zsoltot, a KUHN Center Magyarország Kft. ügyvezető igazgatóját kérdeztük: miért tartja fontosnak a fiatal generáció támogatását?

„A KUHN Center Magyarország Kft. eltökélt célja, hogy az innovációt, az új technológiát évről-évre Magyarországon is bemutassa, hiszen ezekkel a gazdálkodóknak lépést kell tartania. Szeretnénk minél több újdonságot átadni, ezeket oktatni, így számunkra kiemelten fontosak a fiatal gazdálkodók. Ők azok, akikre talán ma a mezőgazdaságnak a legnagyobb szüksége van, hiszen az agrárium egyre több kihívással  néz szembe, legyen szó a klímaváltozásról vagy a generációváltásról. A fiatal gazdák azok, akik a jövőben egészséges élelmiszerekkel fognak ellátni minket, így valóban naprakész tudásra van szükségük.

Számunkra ideális jelölt az is, aki hagyományos termelést végez, hiszen neki tudunk újat mutatni. De olyan jelöltekre is számítunk, akik meghallották már az idő szavát, és alkalmazzák a legújabb technológiákat, nyitottak az innovációra, a precíziós gazdálkodásra. A KUHN Center Magyarország kapui mindenki előtt nyitva állnak.”

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.