2022.05.25., szerda , Orbán

Állattenyésztés

2019. december 05. csütörtök • 15:51

Kihirdették az Év Állattenyésztőjét

Tenyésztési szempontból példátlanul sikeres évet mondhat magáénak 2019-ben az Imár Bt, amely a hazai állattenyésztés egyik zászlóshajójának számít.

Az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon minden díjat megnyertek, ahol tenyészállatokat indítottak. Az idei OMÉK-on pedig a fajtaegyesület a cég tenyészbikájával mutatta be a limousin fajtát, a vállalkozás tenyészállataiért sorban állnak a vevők határon innen és túl is. Ifj. Csomai Géza nemcsak a gyakorlati tenyésztésben, hanem a szakmai szervezetekben is kiemelkedő munkát végez - írja a portfolio.hu.

fotó: portfolio.hu

A NAK legelőre alapozott állattartó ágazatok alosztályának vezetője, a NAK Veszprém megyei szervezetében pedig az állattenyésztési osztályt vezeti. A Magyar Juh-, és Kecsketenyésztő Szövetség elnökségi tagja, a Limousin és Blonde d’Aquitaine Tenyésztők Egyesülete felügyelő bizottságának elnöke.

A Portfolio által megrendezett Agrárszektor 2019 konferencián idén is kiosztották a Portfolio Agrárszektor díjait.

Egy 9 tagból álló szakmai zsűri döntött az év agrárberuházásáról, az év növénytermelőjéről, az év állattenyésztőjéről, az év kertészetéről, az év agrárszakemberéről, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj nyerteséről.

Ezúton is gratulálunk minden díjazottnak!

agrotrend.hu / portfolio.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.