2021.06.22., kedd , Paulina

Kertészet

2020. október 19. hétfő • 13:21

6. Nemzetközi dísznövény ès tàjèpitèszeti szakkiàllitàs

Széles kültéri bemutató szekció, új beltéri területfelosztás, és mindenek előtt a GREEN ágazat nagy bizalma a kiállítás iránt.

A hatodik  My Plant & Garden,  nemzetközi szakkiállításra több mint 700 vállalat igazolta vissza részvételét. „A vállalatok mellénk álltak, mert létszükségletük, hogy a vevőikkel találkozzanak. Drukkolnak a Myplantnek, és mi is nekik. Közös az akaratunk, hogy újrakezdjünk” – mondta a vásár igazgatósága.

fotó: pxhere.com

A szervezők  ezekben a hónapokban azon dolgoztak, hogy a pavilonok mindenben megfeleljenek a biztonsági protokollnak, a távolságtartást betartva. A vásárt így a 11., 13. és 15. Pavilonokban, összesen 54ezer m2-en helyezték el, szélesebb helyet biztosítva az étkezési pontoknál is. A beléptetési rendszert is átszervezték, szükségszerüen hőmérséklet érzékelőkkel láttak el minden bejáratot, és a gondoskodtak a felületek programozott fertőtlenítéséről.

A frissített kiállítói listát itt tudják megnézni: https://myplantgarden.com/espositori-2021/

Amit az előző mailjeinkben is irtuk , a My Plant & Garden a következő 9 különválasztott területre tagozódik:

Tájépítészet – dekorációk – gépek – sportipar – garden center újdonságai – faterelés és –ápolás – építészet, urban green management – virágvázák – kültéri bútorok.

A nagykereskedők és importőrök látogatását egy külön projekt segíti: kérjük jelezzék emailben látogatói szándékukat: ingyen belépőhöz szükséges kódot tudok megküldeni.

Várjuk februárban a My Plant & Garden vásáron!

agrotrend.hu / My Plant and Garden

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.