2023.06.03., szombat , Klotild

Kertészet

2020. május 07. csütörtök • 10:43

Green For Me – kerti ágyás tervező, az online megoldás

Készítse el álmai veteményesét – innen ered a Green For Me koncepciója. A portál egy egyedi és időtakarékos megoldás akkor, ha valaki szeretné megvalósítani a saját álmaiban elképzelt kertet.

A portál egy online kert tervező, ahol a kerti adottságaink megadása mellett, egy általunk elképzelt kert valósulhat meg. A portál alapítója, Nathalie Odermann nyilatkozata alapján, a világhálón áramló, felhalmozódó információ áradatban szeretnének egy kis „rendet teremteni”, iránymutatást adni.

fotó: pxfuel.com

Amikor ő saját maga tervezte a kertjét, hiányzott az inspiráció, majd a Pinteresten landolt, képeket nézegetve. Hosszas kutakodás után jutott végül el az elhatározásig, hogy erre a nehézségre egy jól átgondolt portál adhat megoldás, két éves munka után, a portál jelenleg már használható állapotban van. A fogyasztók pontos tájékoztatása céljából létrehoztunk egy ágyás-tervezőt, illetve folyamatos tájékoztatást nyújtunk az aktuális teendőkről, e-mailben, SMS-ben.

Az ágyás-tervező használatakor először meg kell adnunk, hogy milyen típusú ágyást képzeltünk el. Három verzió közül választhatunk, ’Back to nature’(vissza a természethez), ’Blütenträume’ (virágzó álom) és választhatjuk a ’Keep it simple’ (csak egyszerűen) típusú ágyásokat. A konfigurátor segítségével egy dinamikus naptárt láthatunk, amely bemutatja a különböző dísznövény fajok fejlődését, virágok színét és minden egyéb hasznos információt.

A tervezés villámgyorsan lebonyolítható, még a profi kertészek számára is hasznos lehet, így érdemes azt kipróbálni. A portál német nyelven elérhető: www.greenforme.de oldalon.

agrotrend.hu / Benedek Borbála

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.