2020.03.29., vasárnap , Aguszta

Kertészet

2020. február 26. szerda • 09:32

A SZŐLŐ- ÉS GYÜMÖLCSÜLTETVÉNYEK PROFESSZIONÁLIS GÉPESÍTÉSÉNEK SPECIALISTÁJA

A korábban Powered Kft-ként ismert és idén 30 éves Navik Alfa Kft az elmúlt évben jelentős arculatváltáson ment keresztül.


Gyakorlati gépbemutató Tokajon

- Milyen üzletágak találhatók a Navik Alfa Kft. palettáján?

- Mára pontosan körvonalazódik, hogy míg épgépdepo üzletága a felső kategóriás japán Takeuchi minikotrók értékesítésével, bérbeadásával foglalkozik, addig meződepo üzletága a szőlő- és gyümölcsültetvények professzionális gépesítésének specialistájává vált.

- Minek köszönhető, hogy a professzionális gép ágazatban ilyen sikeresek hazánkban?

- Üzletágunk termékpalettáján számos jól ismert és eddig Magyarországon kevésbé ismert gyártó terméke is megtalálható. Számunkra a legfontosabb, hogy olyan terméket értékesítsünk, mely mindenben megfelel a felmerülő igényeknek, hiszen az aláírt szerződésnél sokkal fontosabb az elégedett Ügyfél. Pontosan ezért fektetünk nagy hangsúlyt az értékesítést követő szolgáltatásainkra; 6 jól felszerelt szervizautóból álló dinamikus szervizcsapatunk munkanapokon már reggel 6 órakor hazánk útjait szeli, hogy mihamarabb odaérjen a javítandó géphez, illetve központi irodánkban 5 képzett alkatrész értékesítő dolgozza fel a beérkező megrendeléseket. Raktárkészletünket a folyamatosan felmerülő igényekhez igazítjuk, de lévén, hogy minden beszállítónk olasz, a gyárból 1-2 napos határidővel beérkezhet a szükséges tétel.

- A kiváló termékeken kívül a szakembercsapatuk is garancia a vásárlók számára, hogyan érték ezt el?

- A rendszeres gyári oktatások is fontos momentumok, hiszen ilyenkor van módunk az új termékek részleteit elsajátítani mind az értékesítési-, mind a szervizes téren. Értékesítőcsapatunk összeállításánál fontos szempont volt, hogy olyan szakemberekkel dolgozzunk, akik nemcsak megtanulták, de tudják is, hogy miről beszélnek és amit külön kiemelnék, hogy nem csupán a gépészeti, hanem a kertészeti témában is.

- Milyen szempontok alapján alakították ki a termékpalettájukat?

- Termékpalettánk összeállításánál legfontosabb szempont a minőség volt és nem az ár. Hisszük, hogy a minőségi terméktől elvárható hatékony munka már rövid távon sem állítható párhuzamba egy más kategóriájú és árfekvésű berendezéstől elfogadott kieséssel. A mai felgyorsult világban csak az tud versenyképes lenni, aki a célpiaci igényeinek megfelelően, vagy azon felül teljesít és teszi ezt hatékonyan. A végtermék minőségét a termelési ciklus teljes egésze határozza meg, melynek egy része a talaj, mint környezeti tényező, az időjárási tényező, a termesztési technológia, de a specializált hatékony gépesítés is mára ugyanilyen fontos elem lett, elég csak a tradicionális ültetvények szerkezeti átalakításaira gondolni.   

Termékpalettánk:

  • Carraro ültetvénytraktor
  • Arrizza soraljművelő munkagép
  • B.M.V. zöld művelés adapterjei
  • Bargam szőlőpermetező és betakarító gépek
  • Campagnola ültetvények kéziszerszámai

www.mezodepo.hu

agrotrend.hu / Navik Alfa Kft

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.