2021.10.24., vasárnap , Salamon

Kertészet

2021. március 29. hétfő • 07:01

Növény kondicionálás az RWA-nál

Levéltrágyák segítségével gyorsan és hatékonyan tudjuk növényeinket tápanyaghoz juttatni. Lombtrágyázással növelhetjük a növényeink kórokozókkal, kártevőkkel, illetve a kedvezőtlen környezeti hatásokkal szembeni ellenálló képességét, és javíthatjuk a termés minőségét és mennyiségét.

A megfelelő tápanyag utánpótláshoz az RWA Magyarország Kft. 3 kiemelt, saját márkás terméket is kínál:

Grow Balance Bór

A készítmény az RWA Magyarország Kft. saját terméke, mely a bórt kelatizált formában tartalmazza (150 g/liter). Ez a formuláció növeli a bór oldhatóságát, s ezáltal biztosítja a növény számára annak legjobb elérhetőségét, illetve a korszerű formuláció a fitotoxicitási kockázatot más bór formákhoz képest a legalacsonyabb szintre csökkenti. A termék jól keverhető más növényvédő szerekkel, kijuttatható azokkal tankkeverékben. Biztosítja a magas bórigényű növénykultúrák számára a látható és rejtett hiány hatékony kezelését. Átlagos bórigény mellett (rejtett hiány) ajánlott dózisa 1 liter/ha, s kétszeri kezelés ajánlott, magas igénynél (látható bórhiány) 1,5-3 liter/ha a javasolt dózis, két vagy háromszor kijuttatva.

Grow Max™ Kén

Kiemelkedően magas Kén tartalma mellett (695 g/l), 196 g/l N-t és számos mikroelemet tartalmaz. Emellett hatékonyságnövelő adalékanyagokat, azaz nedvesítő szert, tapadásfokozót, visszanedvesedést fokozó- és párolgáscsökkentő segédanyagot is tartalmaz. Jól keverhető, azonban minden permetezés előtt keverési próba végzése javasolt! Növeli a növények károsítókkal és kórokozókkal szembeni ellenállását, azok biotikus és abiotikus stressz-ellenállóképességét, jelentősen befolyásolja a termés mennyiségét és minőségét.

Grow Max™ Réz

Magas réz és nitrogén tartalmú összetett szuszpenziós levéltrágya, mely alkalmas a rézhiány megelőzésére és kezelésére minden szántóföldi, kertészeti és erdészeti kultúrában. Hatékonyságát növeli az emelt nitrogén tartalom a kiegészítő mikroelemekkel. A megfelelő réz ellátás megakadályozza a levelek idő előtti elöregedését, optimalizálja a vegetációs időszakot, növeli a termés mennyiségét és minőségét. Kalászosokban a kijuttatását a tavaszi legelső kezeléskor javasoljuk elkezdeni, mivel hasznosulása ekkor a legjobb. Tartalmazza a jól ismert segédanyagokat, azaz nedvesítő szert, tapadásfokozót, visszanedvesedést fokozó- és párolgáscsökkentő segédanyagot.

Amennyiben bármilyen kérésük vagy kérdésük lenne, keressenek minket bizalommal!

www.rwa.hu

+36 21 211 0400

info kukac rwa pont hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.