2022.07.03., vasárnap , Kornél, Soma

Kertészet

2017. április 12. szerda • 11:04

Nufarmer magazin – kertészeti különszám (ingyenesen letölthető)

Kertészeti különszám a zöldség- és dísznövénykultúrák növényvédelméről, hatékonyságjavító tippekkel.

Ezzel a kiadványunkkal elsősorban a kertész kollégákhoz szeretnénk szólni. A Nufarmer Magazin évente két-három alkalommal, időszakosan jelenik meg. Eddig jobbára olyan témákat érintettünk, amelyek a szántóföldi növénytermesztéshez és annak növényvédelméhez kapcsolódtak. Ez az első alkalom, hogy kertészkörökben is szeretnénk bemutatkozni.

A Nufarm Hungária Kft. termékpalettája az elmúlt években több olyan szerrel egészült ki, amelyet a kertészeti kultúrákban is eredményesen lehet használni. Különösen fontosnak tartjuk ezt, hiszen a szakembereknek ezen a területen is rengeteg károsítóval kell megküzdeniük, ráadásul a fóliás és üvegházi termesztés során egész évben problémát jelent a jelenlétük. A zöldség-, dísznövénykultúrák jó része kiskultúrának minősül, és sajnos ezekben csak nagyon kevés engedélyezett termék van. Pedig az élelmiszer-biztonság tekintetében nagyon fontos helyen szerepelnek, hiszen a zöldségeket szinte folyamatosan szedik, mintázzák szermaradék-vizsgálatra. Friss fogyasztású termékként nap mint nap ott vannak az áruházak zöldségespultjain és a piacok standjain.

Növényvédőszer-gyártóként nemcsak azt tartjuk fontosnak, hogy termékeinkkel egészséges élelmiszert gazdaságosan lehessen előállítani, hanem azt is, hogy ezek a készítmények minél kevésbé terheljék a környezetet. Ezért több olyan termékünk van, amelynek rövid az élelmezés-egészségügyi várakozási ideje, kíméli a hasznos élő szervezeteket, és akár egyiket-másikat a biotermesztésben is fel lehet használni.

Kiadványunkat úgy állítottuk össze, hogy kiemelünk néhány kártevőt és kórokozót, amely a zöldség-, gyümölcs-, dísznövénykertészetekben számottevő kárt okoz. Majd bemutatjuk, hogy készítményeink közül melyek azok, amelyek ezekre a problémákra megoldást nyújthatnak Önnek. Olvashat arról is, hogy milyen sok körülmény befolyásolja a növényvédelem sikerét, és próbálunk tanácsot adni, hogyan teheti még hatékonyabbá ezt a nagyon fontos és nélkülözhetetlen tevékenységet.

Reméljük, hogy ebben a bemutatkozó kiadványban azon túl, hogy sikerül felkelteni az érdeklődést cégünk és termékeink iránt, több olyan témára is kitértünk, amely az Ön munkájában fontos és érdekes problémát érint, és nem titkolt szándékkal talán megoldást is ad.

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető!

Kihívásokkal teli, nehéz, de nagyon szép munkájához jó egészséget és kitartást kívánunk Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Hörömpő László és Gaál Orsolya

Nufarm Hungária Kft.

www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.