2022.06.29., szerda , Péter, Pál

Kertészet

2022. január 25. kedd • 07:22

Tulipánoskertek 13 helyen az országban

Egyedülálló kezdeményezéssel idén már 13 helyszínen csodálhatják meg a tulipánkedvelők az összesen több mint 1 millió virágot.

Négy éve kezdődött az álom megvalósítása Szőlősgyörökön (Balatontól 5 km-re délen). Akkor mintegy 30.000 tulipánhagymával indult útjára a sikertörténet. Az alapötletet Kalafatics Kata és Mátrai Zoltán álmodták meg: legyen sok szép tavaszi virág az iroda udvarán, hogy legyen miben gyönyörködni a várva várt tavaszokon. Ha már virág, akkor tulipán, hiszen közös, nagy kedvenc lett a növény!

Az első évben mintegy 20 féle tulipánnal, most a 4. évben 60 különféle fajtával/hibriddel készülnek a kertek a tavaszra.

Franchise együttműködés keretében idén már 13 TulipGarden kápráztatja majd el a nagyérdemű közönséget sok-sok csodás virággal. A kertekben nem csak a megjelenés, hanem az árak és a szolgáltatások is egységesek. Rengeteg különféle tulipános csecse-becsével is készülnek a szervezők. A nagyszámú kerttel az a cél, hogy elvigyék a tulipános csodát mindenki közelébe.

A kertekben nem csak tulipán, hanem jácint, nárcisz is nyílik majd, de van, ahol hóvirággal, majd bazsarózsával is kényeztetik a közönséget.

A TulipGarden kertek látogatása során mindenki saját maga állíthatja össze a csokrait. Bérelhet, vagy vásárolhat metszőollót saját vagy bérelt kosárkájába megszedi a virágokat, sok fotót készít, eszik, iszik valamilyen finomságot és rengeteg boldogsággal térhet haza.

Az idei AGROmashEXPO, A pavilon 210-es standján is kis ízelítőt kapnak a látogatók.

Ha valaki szeretne sok-sok szépet látni, érezni, fotózni, szedni, látogasson el a TulipGarden kertekbe szerte az országban:

www.tulipgarden.hu

Tulipgarden kertek:

Balaton (Szőlősgyörök)

Csákvár

Csömödér

Decs

Dunakanyar (Vác)

Győr (Győrladamér)

Homokhátság (Tázlár)

Mórahalom

Nagykőrös

Nagyvenyim

Rétköz

Tisza-tó (Abádszalók)

Vát

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.