2022.10.04., kedd , Ferenc

Szántóföld

2021. május 15. szombat • 10:03

A NAK Szántóföldi Napok előkészületei már javában zajlanak

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2021. június 9-10-én rendezi meg a NAK Szántóföldi Napok szabadtéri agrárszakmai kiállítást, amennyiben az akkor érvényben lévő járványvédelmi előírások lehetővé teszik ezt.

A rendezvényre várjuk gépes, növényes kiállítók jelentkezését, illetve a NAK Szántóföldi Napok Gasztrofaluba kistermelőket, élelmiszer előállítókat keresünk termékeik helyszínen történő értékesítésére.

A NAK Szántóföldi Napok az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg szántóföldi környezetben, többük munkavégzés közben is. A gazdálkodók időt, energiát és pénzt megtakarítva, egy szabadtéri helyszínen láthatják a mezőgazdasági gépgyártók és a szántóföldi növénytermesztés legújabb fejlesztéseit. A területen zajlanak az előkészítő munkálatok, a már elvetett növények karbantartása, öntézés és további telepítések és lassan kezdődik a felépítmények kialakítása is.

A rendezvényt maximális biztonsági intézkedések mellett tartják meg a szervezők, és csak abban az esetben, ha arra az akkori járványvédelmi előírások lehetőséget biztosítanak. A rendezvénnyel kapcsolatban további információk a http://www.szantofoldinapok.hu oldalon találhatók, a kiállítók és közreműködők a szantofoldinapok@nak.hu e-mail címen, valamint a +36 70 528 5682-es telefonszámon tudnak érdeklődni.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.