2021.01.21., csütörtök , Ágnes

Szántóföld

2020. augusztus 27. csütörtök • 16:17

Bábolnai Gazdanapok

Az RWA Magyarország Kft. (www.rwa.hu) összes üzletága - vetőmag, műtrágya, növényvédő szer, termény és gázolaj – bemutatkozik 2020. szeptember 10-12. között a 33. Bábolnai Gazdanapok szakmai kiállításon. Minden részlegünk vezetője részt vesz a kiállításon, hogy értékes szakmai tanácsadást nyújtsanak a látogatóknak, valamint lehetőségük lesz megismerkedni területi képviselőinkkel is.

Cégünk a magyar piac kis-, közép- és nagy termelőit, vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel és széleskörű kapcsolati tőkével rendelkező termény kereskedőként segíti a gazdálkodókat a nyereséges gazdálkodásban.

Felhasználjuk és kihasználjuk az anyavállalat nemzetközi tapasztalatát, de figyelembe vesszük a hazai sajátságokat és termelési tapasztalatokat.

Alapvető célkitűzésünk, hogy partnereinket segítsük a piacra jutásban, hogy termelőink a céljaikat maradéktalanul megvalósíthassák, minőségi terméket, gazdaságosan állíthassanak elő.

Az RWA Magyarország Kft. a magyar piacon  a legnagyobb saját tulajdonú fajta-szortimenttel rendelkező integrátora, összesen több, mint 20 növényfaj több, mint 100 fajtájával és több, mint 4 ezer hektár vetőmagelőállítással.  2018-tól elindult saját vetőmag márkánk is G-SEED néven, mely egyet jelent a kiváló minőségű, kiemelkedő terméspotenciállal rendelkező vetőmagokkal.

Pavilonunknál további értékes információkat kaphat a cégünk által is forgalmazott, magas minőségű OMV gázolajról is az OMV Hungária Ásványolaj Kft. szakértőitől.

A kiállításon egyszerre több helyen is megtalálhatóak leszünk. Találkozhat velünk a színsorban elhelyezkedő pavilonunkban, illetve a kukorica fajtabemutató parcelláknál elhelyezett rendezvénysátrunkban is. Utóbbi helyen lehetőségük nyílik testközelből is megtekinteni kiváló fajtáinkat. Ezen kívül kollégáinkat megtalálhatják a szaktanácsadási ponton is.

Találkozzunk Bábolnán, ahol profi szakemberekkel és rengeteg ajándékkal várjuk Önöket!

www.rwa.hu

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.