2020.01.23., csütörtök , Zelma,Rajmund

Szántóföld

2019. március 05. kedd • 14:19

Búza körkép, szerintem nálad se más a helyzet!

Te is látod, fejletlen a búzád, ha nem teszel semmit, még rosszabb lesz! Garantálom, hogy ezt segítségünkkel meg tudod állítani!

Csodaszerek helyett válaszd inkább a józan eszed, és ne költs lombtrágyázásra egész évben 6.247,5 Ft/ha összegnél többet!

A fejletlen búzádnak most gyomírtással egymenetben nitrogénre, foszforra, kénre és mikroelemekre van szüksége ahhoz, hogy meg tudjon indulni a gyökérzet és a bokrosodás. Ha nem segíted meg a növényedet, képes lesz bokrosodás nélkül magszárba szökkenni a búzád, ami jelentős termésveszteséget okoz.

Ezt előzheted meg a NutriForce Basic-kel!

A bokrosodás után gomba- vagy rovarölőzéssel egy menetben szintén van még lehetőséged korrigálni az időjárási anomáliákat, amit folyamatosan elszenved a növényed. Új típusú termékünk az FNA Zöld Folyó ezekkel a kezelésekkel együtt juttatható ki, ami arra hivatott, hogy felpörgesse a növényedben zajló növényélettani folyamatokat, ezáltal gyorsabban lezárul a búza egy-egy fejlődési szakasza, és lesz esélye behozni a kései indulás lemaradását, ami garantálja a megfelelő hozamot számodra!

Hogy is néz ez ki költségek tekintetében számodra?

20 liter regeneráló lombtrágya – Zöld Folyó + 40 liter magas foszfortartalmú lombtrágya – NutriForce Basic = 60 liter lombtárgya, mely 4 hektáron – a teljes vegetációt lefedő – alaplépés az őszi vetésűek átlag feletti hozamáért.

És mindez csomagban 24.990 Ft, azaz 6.247,50 Ft/hektár, azaz 416,50 Ft/liter ráfordítással.

Kijuttatási ajánlat:

De ez csak egy kijuttatási variáció. Szabadon kombinálhatsz, mint a Legoban.

A növényvédelem legója.

Csak egy dologra ügyelj! A Zöld Folyót ne a gyomirtóval együtt tedd ki, mert ami a rovar- és gombaölő felvételét stimulálja, az pont fordítva működik a gyomirtónál. De Te ezt úgyis tudod.


További információkért látogassanak el a www.agrovacio.hu oldalra!

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.