2020.10.31., szombat , Farkas

Szántóföld

2020. július 31. péntek • 07:22

FMC online szántóföldi bemutatók

Az FMC-Agro Hungary Kft. szervezésében idén sem maradtak el a szántóföldi bemutatók. A vírushelyzet miatt az online térben tekinthették meg az érdeklődők, de mint látható érdemes volt velünk tartani ezeken a különleges szakmai napokon is.

A 2017 november 1-vel megalakuló “Új FMC” elkötelezett a kutatás-fejlesztés mellett, hogy rövid- és hosszútávon is új és hatékony megoldásokkal segítse a termelők munkáját az egész világon. Európa különös helyet foglal el a fejlesztőcégek munkájában, mert az Unió által felgyorsított hatóanyag-kivonásokkal kell lépést tartania olyan új fejlesztésekkel, amelyek megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi elvárásoknak is.

Az FMC-Agro Hungary Kft. Magyarországon is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a helyi adottságoknak legmegfelelőbb technológiákat állítson össze, azokat tesztelje és az eredményeket szántóföldi bemutatók formájában is megossza a termelőkkel. Ezeken a bemutatókon igyekszünk hű képet adni a legfontosabb szántóföldi növényekben használható megoldásokról, legyenek azok a gyomok, gombák, illetve rovarok elleni védelemmel kapcsolatosak. A mai napig megállja a helyét az a mondás, hogy “Hiszem, amit látok!”, így igyekszünk minden érdeklődő számára vizuálisan bemutatni a technológiáink erősségeit, ezzel segítve a termelői döntéseket.

Az FMC-Agro a az őszi káposztarepce,az őszi búza, napraforgó és kukorica növényvédelmi eredményein túl a kelet-magyarországi és dunántúli helyszíneken megtartott bemutatókon körüljárta a vetőmagválasztás és a növénytáplálás kérdéskörét is, amely munkában a KWS Magyarország Kft. és a Hed-Land Hungária Kft. munkatársaival működtek együtt.

FMC online szántóföldi bemutató, Debrecen-Látókép, 2020.június from agrotrend.hu on Vimeo.

 

FMC Online Szántóföldi bemutató Sárszentmihályon from agrotrend.hu on Vimeo.

A Fazekas Károllyal, az FMC Szántóföldi bemutató kapcsán készült interjú a Fáklya Rádió podcastjei között bármikor visszahallgatható és letölthető.

Az FMC-vel kapcsolatos eddigi cikkeinket az alábbi oldalon tekinthetik meg: https://www.agrotrend.hu/tag/fmc-agro

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.