2021.01.18., hétfő , Piroska

Szántóföld

2020. november 30. hétfő • 09:45

Folyékony műtrágya tároló, amely biztosan megvédi az inputanyagot

Most 200%-os garanciával, ráadásul extra akcióban kapható a Kingspan AgriMaster, csak december 31-ig!

A folyékony műtrágya tárolása rendkívül kényes, hiszen a vastartályt például pillanatok alatt “megeszi”, de szüksége van például az UV-védelemre vagy a legjobb ár miatt arra, hogy egy teljes kamion beleférjen, így annak, akinek fontos a teljes nyugalom, csak kevés megoldás jöhet szóba.

Kingspan AgriMaster 22.000 és 28.000: Mindent tud, amire szükség van

A prémium Kingspan AgriMaster 100%-ban csúcsminőségű polietilénből készült rotációs öntéssel, azaz folyásra hajlamos hegesztések, illesztések és ragasztások nélkül. A tartály teljesen UV-álló, időjárásálló, rágcsálóálló és mechanikai sérülésálló, vagyis a piac legvastagabb, 2-4 cm-es falának köszönhetően nem fog rajta sem a patkány harapása, sem egy eltévedt targoncavilla. A kizárólagos hazai forgalmazó Derby-Túr Kft saját fejlesztésének köszönhetően speciális keverőrendszer is elérhető hozzá.

Űrtartalmával spórol

A magyarországi kereskedők jellemzően egy teljes kamion, 18.000-19.000 liter műtrágyára adják a legjobb árat, ezért az AgriMaster folyékony műtrágya tároló már csak az űrtartalmával is spórol Önnek: a 22.000 literes verzióban egy tartályban, folyásra hajlamos összekötés és csapok nélkül tárolható le legalább egy teljes kamion és 3 IBC-tartálynyi mennyiség, a 28.000 literes verzióban pedig majd’ másfél kamion elfér, így már akkor is nyugodtan rendelheti a következő szállítmányt, amikor még az előző el sem fogyott.

Magyarország legütősebb garanciája

Mivel a Kingspan AgriMaster rendelkezik a piacon a legvastagabb, legbiztonságosabb fallal, törvényszerű hogy a legerősebb, legjobb garancia is az övé: ha a tartály rendeltetésszerű használatának ellenére valamiért kilyukad, a gyártástól számított 10 éven belül a Derby-Túr Kft kiszállási költség vagy bármilyen illeték nélkül cseréli a javíthatatlan tartályt, és megtéríti a kifolyt inputanyagot is!

A gazdák választása! 

A Kingspan AgriMaster már több, mint 100 magyarországi gazdaságban elérhető, a vásárlók pedig azt szeretik a legjobban benne, hogy az egyéb megoldásokkal ellentétben az AgriMasterrel nem kell kompromisszumokat kötni: a folyékony műtrágya pontosan ugyanúgy lesz reggel, ahogy este hagyták.

Érdemes még idén rendelni, 2020 december 31-ig extra akció

A Kingspan AgriMaster-re a hazai kizárólagos forgalmazó Derby-Túr Kft extra akciót hirdetett: most digitális szintjelzőt, benzines vagy elektromos szivattyút, vagy árkedvezéményt adnak a 2020 december 31-ig megrendelt termékekre, ráadásul az ország legnagyobb raktárkészletének köszönhetően még az év vége előtt szállítják és számlázzák is, így a tartály még az idei könyvelésbe kerülhet be. 

Kérjen Ön is árajánlatot a Derby-Túr Kft-től IDE KATTINTVA

Vagy keressen minket egyéb elérhetőségeinken

(X)

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.