2021.01.17., vasárnap , Antal, Antónia

Szántóföld

2020. november 23. hétfő • 13:10

G-Seed – a legújabb vetőmag márka a magyar piacon

A G-Seed egy exkluzív vetőmag márka, melynek létrehozása a Raiffeisen Ware Austria (RWA) cégcsoport nevéhez kötődik. A márka megalkotásának célja két évvel ezelőtt, 2018-ban az volt, hogy összefogják a kiváló múlttal rendelkező osztrák nemesítőházak munkáját és szaktudását.

A márkanévben található „G” betű a konszern saját tulajdonú Gleisdorf-i nemesítőházára utal, mely több, mint 60 éves múltra tekint vissza a kukorica, szója, borsó és olajtök nemesítésében.

Egységes arculatot hoztak létre, ezzel is kifejezve a nemesítői tapasztalatok és a nagy európai nemesítőházakkal való együttműködés összehangolását. Ennek a programnak a legjobb fajtáit kezdték G-Seed márkanév alatt forgalmazni.


 

Minden hibrid kiemelkedő ár-érték aránnyal rendelkezik. Az összes vetőmag előállítás zárt előállítási láncban zajlik, és a folyamatos minőségi ellenőrzések kimagasló minőséget garantálnak: biztonságos termesztési potenciál a maximális hozam elérésének érdekében.

Eredményeinket más sem mutathatná jobban, minthogy új hibridjeink az elmúlt 2 évben, az ország számos pontján beállított fajtakísérletekben stabilan az élmezőnyben végeztek.

A G-Seed márkát elindítottuk Magyarországon is, az RWA Magyarország Kft. forgalmazásában! Jelenleg elérhető kultúráink közé tartozik a kukorica, a szója, a borsó, a cirok, az olajtök és a repce. Ezen kultúrákból jelenleg több, mint 30 fajtája elérhető kínálatunkban!

További információkért keressék az RWA területi képviselőit!

G-Seed minőségi vetőmagok – a modern mezőgazdaságért

www.rwa.hu / www.gseed.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.