2022.08.11., csütörtök , Zsuzsanna, Tiborc

Szántóföld

2021. szeptember 06. hétfő • 13:01

Hamarosan indul az őszi betakarítás – válasszon korrekt kereskedőt!

Hamarosan megindulnak az őszi aratások, nagy tételben, rugalmas feltételekkel és korrekt áron vásárolunk fel napraforgót, kukoricát, szóját, cirkot vagy egyéb terményeket is!

RWA márkanév alatt az Európai terménykereskedelmi piac egyik meghatározó cégcsoportjának tagjaként, immáron 25 éve biztosítjuk egyre gyarapodó termelői körünk részére a kiszámítható és rugalmas terménykereskedelmi feltételeket.

Cégünk Ikrényben, Kerekharaszton, Csongrádon valamint Baján, a saját kikötőnkben rendelkezik termény tárolására alkalmas telephelyekkel, ahol összesen körülbelül 50.000 tonna terményt tudunk tárolni egyidejűleg. Ezen kívül az ország további területein bértárolókban, vagy megfelelő biztosítékok mellett a termelő saját telephelyén is tárolunk terményt, tárolási díj megfizetése mellett. Ikrényi és csongrádi telephelyeinken szárító-és tisztítóüzemek is megtalálhatóak.

Mindig nagy figyelmet fordítunk a minőségre, minden telephelyünkön kalibrált műszerek segítik kollégáink munkáját, legyen szó gabonáról vagy olajosmagról.

Az RWA cégcsoport közel 3 millió tonna terményt vásárol fel, értékesít tovább és szállít el végfelhasználókhoz Európa szerte évente, ebből természetesen mi is kivesszük a részünket, mind felvásárlásban, mind további szolgáltatások tekintetében.

Kihasználjuk a mögöttünk lévő konszern nemzetközi tapasztalatát, de figyelembe vesszük a hazai sajátságokat. A szerződések egyszerűsítésével próbáljuk a lehetőségekhez mérten csökkenteni a papírmunkát és mielőbbi kifizetést garantálni a termelőknek.

Komoly pénzügyi hátterünknek köszönhetően mindig rugalmas feltételeket és korrekt árakat tudunk biztosítani. Terménykereskedelmi üzletágunk és területi képviselőink folyamatosan figyelik a terménypiac alakulását, hogy a legkedvezőbb ajánlatokat tudják kínálni Önöknek. Területi képviselőinkön keresztül naponta, egész évben elérhetőek gabona és olajosmag áraink, szerződéseink és az aktuális rendelkezésre álló piaci információk, melyek segíthetnek eligazodni ebben a termény árakban rendkívül volatilis időszakban.

Az RWA Magyarország tőkeerős hátterének köszönhetően 7 munkanap elteltével gazdáink a pénzükhöz juthatnak -legyen az Euró vagy Forint-, szerződéskötéstől függően, számlájuk beérkezését követően. Ez szinte egyedülálló a magyar terménykereskedelmi piacon a nagyobb cégek körében.

Keressenek minket bizalommal!

RWA Magyarország Kft.

+36 21 211 0400

info@rwa.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.