2021.05.09., vasárnap , Gergely

Szántóföld

2021. május 01. szombat • 11:38

Jövő héten érkezik a KWS repce nagymester webináriuma

A KWS berkein belül sok év alatt összegyűlt szakmai tartalom, rengeteg megoldott kérdés indított minket arra, hogy webinár formájában megmutassuk a repce termesztésének sarokköveit. Az őszi káposztarepce egy technikai – technológiai növény, szinte már szántóföldi kertészet.

A változatos hazai termesztési adottságok miatt úgy gondoljuk, hogy nincs mindenre biztos recept, de az elmúlt években sok fontos kérdésre megtaláltuk a választ – a termelők és a KWS szakemberei által – ahhoz, hogy a termesztésben lévő hibridek elméleti 8,5-9 tonnás termőképességéből a kedvezőtlen évjárathatásokat csökkentve a lehető legtöbbet és a legbiztosabban betakaríthassunk.

Legyünk együtt a repcetermesztés nagymestere! from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

A REPCETERMESZTÉS NAGYMESTERE WEBINÁR első részében bepillantunk az elmúlt két évtized eseményeibe, megmutatjuk a KWS Magyarország Kft. útját a piacvezető pozícióig.

Felkeresünk három kiváló repce termesztőt hazánk különböző helyszínein, hogy elmondják idei tapasztalataikat olyan kiemelt jelentőségű kérdésekben, mint a regulátor kezelések, az ormányos bogarak és a fénybogarak elleni védekezés.

Az esemény linkje:

https://www.facebook.com/events/1401890620161544/

További információk:

https://www.agrotrend.hu/gazd.../szantofold/repce-nagymester

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.