2023.03.22., szerda , Beáta, Izolda

Szántóföld

2020. december 16. szerda • 14:19

Kiváló napraforgó hibridek a magyar piacon

A Mas Seed 2021-ben is kiváló napraforgó hibridekkel van jelen a magyarországi piacon. A portfólión szinte minden felhasználásra (LO-HO) és gyomirtási technológiára (Clearfield, Clearfield Plus, Tribenuron-Methil) kínál megoldást.

A Mas Seed hibridek - a kiváló termőképesség felett – átlag feletti olajtartalommal és betegségekkel szembeni ellenálló képességgel rendelkeznek.

fotó: pixabay.com

A következő felsorolásban kiemelnénk egy párhibridet a teljes portfólió részletezése nélkül:

Mas 87 IR (Clearfield) - linolsavas Olajbónusz!

Közép-korai hibrid, ami már hosszú évek óta szolgálja nagy megelégedésre a termelőket. Minden termőhelyi adottságok mellett jól teljesít. Betegségekkel szembeni jó ellenálló képessége mellett, a szádor E rasszával szemben is ellenálló. Átlag feletti olajtartalma miatt a termelők bízhatnak az olajprémiumban.

 

Mas 92.CP (Clearfield Plus) - linolsavas Top Termés!

Közép kési hibrid, mellyel a termelők maximalizálhatják a termést mennyiségét. A Clearfield Plus technológia hatékony, rugalmas gyomírtást tesz lehetővé.

Kiváló betegségekkel szembeni ellenálló képesség mellett az RM-9 (peronoszpóra rezisztencia) nagy előny sclerotiniával szemben.

 

Mas 89.HOCL (Clearfield) - magasoljasavas Elképesztő termés/koraiság arány!

A korai éréscsoportba tartozó magasolajsavas hibrid. Termésmennyiségben bármikor képes felvenni a versenyt a hosszabb tenyészidejű hibridekkel, elképesztő termés/koraiság arány.

A már bevált Clearfield gyomirtási technológia biztosítja a gyommentességet.

A Mas Seed új nemesítésű hibridjei, így ez a hibridünk is rendelkezik RM-9 -es peronoszpóra rezinsztenciával.

 

Mas 85.SU (Tribenuron-Methil) - linolsavas Tökéletes növénykortani tulajdonságok!

Közép-korai hibrid, mely stabil és magas terméssel hálálja meg a termelők bizalmát.

Peronoszpóra RM9, sclerotinia and phomopsis tolerancia adja kiváló betegségekkel szembeni ellenállóképességét.

 

A TBMT gyomirtási technológia lehetőséget ad post-emergens gyomirtásra. Átlag feletti olajtartalma többletbevételhez juttathatja a gazdálkodókat.

A MAS SEEDS kizárólagos forgalmazója: az RWA Magyarország Kft., a Raiffeisen Ware Austria AG 100%-os tulajdonú leányvállalata, a hazai mezőgazdaság egyik legdinamikusabban fejlődő, országos lefedettségű integrátora.  1995 óta szakmailag kompetens input tanácsadóként és megbízható szállítóként van jelen a magyar piacon. A magyar mezőgazdaság kis-,közép- és nagytermelőit, vállalkozásait szolgálja ki az agráriparhoz kapcsolódó termékekkel: vetőmaggal, műtrágyával, növényvédő szerekkel, gázolajjal és kenőanyaggal, illetve széles körű kapcsolati tőkével rendelkező terménykereskedőként segíti a gazdálkodókat a piacra jutásban és a nyereséges gazdálkodásban.

További információkért, árakért keressék vetőmag specialistáinkat, vagy területi képviselőinket!

www.rwa.hu

Agrárállások
  • Legfrissebb állásajánlatok
Közösség

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.