2020.01.23., csütörtök , Zelma,Rajmund

Szántóföld

2019. január 17. csütörtök • 09:25

Limagrain 2018/19-es szemes kukorica, silókukorica és napraforgó innováció

Ismerkedjenek meg a Limagrain innovációival, amelyek nemcsak támogatják, hanem meg is könnyítik a gazdálkodók mindennapjait.

SZEMES KUKORICA

Cégünk az  márkanév alatt két innovatív megoldással, szolgáltatással támogatja és könnyíti meg a gazdálkodók mezőgazdasági munkáját.

Mindkét ajánlat homlokterében a kockázatcsökkentés áll:

1. Aszálykockázat csökkentése, amelyhez Hydraneo nevű applikációt ajánljuk termelőink figyelmébe.

Az eszköz lényege, hogy a legújabb nemesítésű szemes kukorica mellett Hydraneo applikáció az adott termőterület agronómiai, talajra vonatkozó és az éghajlati adatait kombinálva összegzi és elemzi az aszálykockázat mértékét és ajánlást tesz a gazdálkodónak egy praktikus összefoglaló formájában, annak érdekében, hogy a elkerülje az aszály szempontjából a kritikus időszakot.

Amiben unikális az maga az adatok elemzése – tehát itt nem csupán termékajánlásról és „felcímkézésről” van szó, hanem egy a termőterületre szabott diagnózisról, ajánlásról!

Bemutató filmünket IDE KATTINTVA, feliratos verzióját pedig IDE KATTINTVA tekinthetik meg.

 

2. Stresszhatás kockázatának csökkentése erősebb gyökérzettel, amelyhez Starcover növekedés serkentő, természetes alapú vetőmag kondicionáló bevonatot vezetjük be a piacon. Ez egy egyedülálló, vetőmag kondicionáló bevonat a legmodernebb technológia alkalmazásával, ahol két egymásra pozitív hatást kifejtő komponens - növényi kivonat + élő baktériumok - a növényekre növekedést stimuláló hatás eredményez.

Ennek fő előnye mindamellett, hogy biológiai bevonatot jelent, abban rejlik, hogy serkenti a növénykultúrát, fejlettebb, aktívabb gyökérzetet eredményez ezáltal hatékonyabb tápanyagfelvételt biztosít így csökkenthetők a növényre gyakorolt stresszhatás.SILÓKUKORICA

Silókukorica piacon a kiváló beltartalmi értékekkel rendelkező, magas rostemészthetőségű termékek mellett a tejtermelés jövedelmezőségét szem előtt tartva végzi a Limagrain silókukorica kutatásait. A Limagrain egy új rendszert vezetett be, az ún. LGAN Milk+-t, mellyel a silókukorica-hibridek értékelése egyszerűbbé válik.

Az LGAN Milk+ egy egyszerű rendszer, mely a kukoricahibrideket hektáronkénti szárazanyaghozamuk és a szilázs takarmányozási értéke alapján értékeli. Tehát a minőség és a mennyiség is kifejezésre kerül a hektáronként megtermelhető tej mennyiségében és az ebből származó árbevételben.

NAPRAFORGÓ

Napraforgó esetében a már ismert SUNEO technológiát ajánljuk továbbra is termelőinknek, új genetikai alapokra helyezett Clearfield Plus® hibridekkel. 

A fókusz a termésbiztonság!

Ezek a legújabb LG napraforgó hibridek

a legmagasabb szintű szádor rezisztenciával rendelkeznek, viszont szádorral nem fertőzött területeken is eredményesen termeszthetők a biztonságos és hatékony posztemergens gyomirtási technológia - Clearfield® vagy Clearfield Plus® - alkalmazását is lehetővé téve.

A Limagrain rendelkezik olyan hibridekkel, amelyek nem csak a Magyarországon ismert A-E, hanem az ezeknél virulensebb, G rasszal szemben is rezisztensek.

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.