2023.01.28., szombat , Károly, Karola

Szántóföld

2022. november 27. vasárnap • 16:12

Lombtrágyák olcsóbban, ingyen tárolással!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén év végén is számos lombtrágyára jelentős akciót hirdettünk. Nagyon sok esetben már őszi kijuttatás és állománykezelés is zajlik, de a második-harmadik lombtrágyázás már áthúzódik a 2023-as évre.

 

Több fajta lombtrágya egy csomagban

Az akció keretében (2 IBC után 1 IBC grátisz) többféle lombtrágyát is tudnak egy csomagba tenni. Ez azért fontos, mert más tápanyagokkal kellene segíteni a növényt a kezdeti (pl. ősszel vagy tél végén) növekedési fázisban, és másokkal, amikor az intenzív növekedés vagy a szemtelítődés időszakába lép. A növények már most is kevés nitrogént, foszfort és káliumot tudnak felvenni, ezért az első lombtrágyának NPK-tartalmúnak kellene lennie. A tavaszi időszakban pedig már a magnézium–kén és mikroelem-tartalmúak tudnak sokat segíteni.

Segítünk a technológia kialakításában

Nagyon sok kollégánk segíti országosan az Önök munkáját, akár a talajjavítás vagy tápanyagpótlás tekintetében. Más és más talajtípuson folytatnak termelést, és gyakran merőben más inputtechnológiát alkalmaznak. Ezekhez a változó feltételekhez kell igazítani a lombtrágyázást, de a kénpótlást vagy a talajok fizikai és kémiai javítását is. Kérdezni és kérni egy javaslatot semmibe sem kerül. És higgyék el, nagyon sok pénzt lehet spórolni úgy, hogy kevesebbet nem fognak termelni!

Ön kifizeti, mi ingyen tároljuk

A 2022. év végi lombtrágya akciók keretében lehetőséget biztosítunk pár hónap ingyenes tárolásra. Jelentős fűtött raktárkapacitással rendelkezünk, ahol az Önök terméke biztonságban vészeli át a telet. Ehhez Önnek választani kell, mely termékre lesz szüksége, kifizetni és megadni a várható kiszállítás időpontját. A VulcanAgro Kft. szaktanácsadói segítenek, hogy a legjobb termékeket a lehető legjobb akciós csomagban, időben meg tudják vásárolni.

info@vulcanagro.hu

www.vulcanagro.hu

(X)

 

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.