2022.10.04., kedd , Ferenc

Szántóföld

2020. május 07. csütörtök • 09:10

Megjelent a RAPOOL új repcevetőmag-katalógusa

Csírára kiszerelt, frakcionált vetőmagok extra csávázással és repcebiztosítási szolgáltatással.

A gyorsan változó környezetünkben megjelenő egyre újabb kihívásokra adnak választ a RAPOOL legújabb hibridjei és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások, melyeket a 2020. évi vetőmag-katalógusunkban részletesen bemutatunk.

Elismert és széles körben vizsgált hibridek átfogó portfólióját kínáljuk valamennyi termőhelyre. Modern repcehibridjeink nem csak a nagy termés, a magas olajtartalom és a magas szintű betegség-ellenállóság biztosítékát nyújtják, bennük éppúgy megtalálható a legújabb RLM-S fómarezisztencia, mint a tarlórépa sárgaságvírusával (TuYV) szembeni rezisztencia, valamint a betakarítási időpont rugalmas megválasztását lehetővé tevő kipergés-ellenállóság is. Napjainkban ezek az innovatív fejlesztések jelentik a megoldást az olyan termesztéstechnológiai igényekre, mint a csökkentett talajművelés, az optimalizált tápanyagellátás és növényvédelmi eljárások, a betakarítási és vetési idő rugalmassága; valamint az egyre szélsőségesebb időjárási tényezők hatásaira.

A repcenövények erőteljes kezdeti fejlődését a legkorszerűbb gomba- és rovarölő csávázószerek mellett az idei évtől a magra felhordott kiegészítő anyagok biztosítják nehéz körülmények között is. További újdonság, hogy jelentősen növeljük azon hibridek körét, melyek vetőmagja alapszolgáltatásként frakcionált a korábbiaknál is homogénebb, egyöntetűbb szántóföldi kelés érdekében. Változatlanul 1,5 millió csíraképes magot tartalmaz minden zsák, a repcetermesztés kockázatai pedig már a vetéstől kezdve csökkenthetők kedvezményes repcebiztosítási programunkkal.

Szíves figyelmébe ajánljuk a RAPOOL 2020-as repcevetőmag-portfólióját, különös tekintettel újdonságainkra. Célunk, hogy a repcetermesztés a jövőben is a magyar növénytermesztés egyik legstabilabb és legjövedelmezőbb ágazata maradjon; mert a repce a hivatásunk.

A RAPOOL idei repcevetőmag-katalógusa letölthető a képre kattintva.

 

Blum Zoltán

ügyvezető

RAPOOL Hungária Kft.

www.rapool.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.