2022.12.06., kedd , Miklós

Szántóföld

2020. január 06. hétfő • 11:38

Mire figyeljünk oda a vetési szezon előtt?

Az ,,Ígéretes kukorica portfóliók + növényvédelmi és tápanyagtippek" című kiadvány segít a tájékozódásban, a fajtatulajdonosok ajánlatain túl növényvédelmi és tápanyagtippeket, továbbá a NAK-GOSZ-VSZT 2019. évi kukorica posztregisztrációs fajtakísérleti eredményeket tartalmazza.

A vetési szezon előtt adódik a kérdés, hogy az elmúlt év tapasztalatainak tükrében miként lehet felkészülni azokra az előre még nem látható viszontagságokra, melyek az idei évben előttünk állnak - írja az Agro Napló.

fotó: pixabay.com

Mit vár a gazdálkodó egy jó fajtától, mit jelenthet számára a minőségi inputalapanyag a termelés megtervezésekor? Az igényelt magas termés mellett elsődlegessé válik a termésbiztonság, mely a klímaváltozás okozta szélsőséges időjárási körülmények mellett is garantálja a jó eredményeket.

Számos megoldási változatot kínálnak a vetőmagpiaci szereplők, amelyekben megjelennek a közelmúlt nemesítési fejlesztései.

Az ,,Ígéretes kukorica portfóliók + növényvédelmi és tápanyagtippek" című kiadvány segít a tájékozódásban, a fajtatulajdonosok ajánlatain túl növényvédelmi és tápanyagtippeket, továbbá a NAK-GOSZ-VSZT 2019. évi kukorica posztregisztrációs fajtakísérleti eredményeket tartalmazza, ami alapján megszületett és nyilvános az ajánlati fajtalista.

A kiadvány itt elérhető!

agrotrend.hu / Agro Napló

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.