2023.06.02., péntek , Kármen, Anita

Szántóföld

2021. május 06. csütörtök • 08:45

A repcetermesztés nagymestere WEBINÁRIUM

A KWS berkein belül sok év alatt összegyűlt szakmai tartalom, rengeteg megoldott kérdés indított minket arra, hogy webinár formájában megmutassuk a repce termesztésének sarokköveit.

 

Az őszi káposztarepce egy technikai – technológiai növény, szinte már szántóföldi kertészet.

A változatos hazai termesztési adottságok miatt úgy gondoljuk, hogy nincs mindenre biztos recept, de az elmúlt években sok fontos kérdésre megtaláltuk a választ – a termelők és a KWS szakemberei által – ahhoz, hogy a termesztésben lévő hibridek elméleti 8,5-9 tonnás termőképességéből a kedvezőtlen évjárathatásokat csökkentve a lehető legtöbbet és a legbiztosabban betakaríthassunk.

A repcetermesztés NAGYMESTERE - Webinárium 2021.05. 06 from Agrotrend Média Kft. on Vimeo.

Adásaink alkalmával az elmélet mellett a gyakorlat is fontos szerepet fog kapni. Gazdálkodó repce termesztőket keresünk fel Magyarország különböző régióiban, hogy megosszák az érdeklődőkkel saját receptjüket.

A REPCETERMESZTÉS NAGYMESTERE WEBINÁR első részében bepillantunk az elmúlt két évtized eseményeibe, megmutatjuk a KWS Magyarország Kft. útját a piacvezető pozícióig.

Felkeresünk három kiváló repce termesztőt Magyarország különböző régiójában, hogy elmondják idei tapasztalataikat olyan kiemelt jelentőségű kérdésekben, mint a regulátor kezelések, az ormányos bogarak és a fénybogarak elleni védekezés.

Kísérje figyelemmel adásainkat, válaszolja meg kvíz kérdéseinket és nyerjen értékes nyereményeket!

agrotrend.hu / KWS

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.