2020.12.01., kedd , Elza

Szántóföld

2020. március 25. szerda • 13:53

SAATEN-UNION: március végéig kiszállítjuk a már megrendelt kukorica- és napraforgó-vetőmagok teljes mennyiségét

Tavaszi vetőmagokból további szabad készletek állnak rendelkezésünkre, és a megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük.

A SAATEN-UNION tisztában van azzal a felelősséggel, amely az új koronavírus jelentette súlyos helyzetben rá hárul a termelők vetőmaggal való ellátásában, hiszen hazánk fennakadás nélkül működő mezőgazdasága és kiegyensúlyozott élelmiszer-ellátása alapvető fontosságú ezekben a kritikus hetekben és hosszú távon is.

Annak érdekében, hogy ügyfeleink zökkenőmentesen kezdhessenek a tavaszi vetésű szántóföldi növények termesztésébe, a már megrendelt kukorica- és napraforgó-vetőmagok száz százalékát még a héten, de legkésőbb március 31-ig kiszállítjuk. A jövő héten pedig elkezdjük a szójavetőmagok kiszállítását is.

Szeretnénk megnyugtatni azokat a gazdálkodókat, akik most rendelnének vetőmagot (például AKG többéves zöldugar és AKG többéves méhlegelő létesítéséhez vagy zöldítési keveréket ökológiai jelentőségű másodvetéshez), illetve később további mennyiségre lenne szükségük, hogy szabad készletek állnak még rendelkezésünkre, és a megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük.

 

Blum Zoltán

ügyvezető

SAATEN-UNION Hungária Kft.

www.saaten-union.hu

(X)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.