2022.09.27., kedd , Adalbert

Szántóföld

2022. augusztus 18. csütörtök • 15:30

Sofru búza az RWA Magyarország Kft. kínálatában

Megbízhatóság a kalászosokban is.

Az idei évtől kezdve az RWA Magyarország Kft. vált a Sofru őszi búza kizárólagos forgalmazójává.

A már jól ismert, rendkívüli genetikával és kimagasló terméshozammal rendelkező szálkás búza már csomagajánlatban is elérhető az RWA kínálatában, amelybe a vetőmaghoz leginkább passzoló mikrokristályos lombtrágyák és gyökér aktivátorok kerültek bele.

A csomag elemeinek gondos felkutatása elengedhetetlen volt nem csak a vállalat számára, hanem annak érdekében is, hogy egy teljes termesztéstechnológiát tudjanak biztosítani az újonnan kínálatukba kerülő kalászoshoz.

 

Sofru búza a kiemelkedő termés eléréséhez

A magas hozamot megcélzó búzatermelők számíthatnak a középkorai érésű Sofru talaj és agronómiai rugalmasságára és kiemelkedő évjárati stabilitására. Klórtoluron rezisztens búzafajta.

Kiemelkedő terméspotenciált biztosít a mennyiség és minőség harmóniájának fenntartásával. Kimagasló télállósággal, betegség toleranciával és kiváló bokrosodással bőtermő és jól aratható fajtaként van jelen a magyar piacon. Hazai előállítású vetőmag.

 

Tillerit mikrokristályos lombtrágya a kalászok számának és minőségének növeléséhez

A Tillerit lombtrágya speciális kalászos-tápelemösszetétel segítségével extra magas N-tartalommal, lekötődésmentes réztartalommal, kén- és magnéziumtartalommal támogatja az őszi korai fejlődést, így segítve a Sofru középkorai érését és korai fejlődését.

 

Activa Plus gyökéraktivátor pedig a szöveti regeneráció gyorsítására és a gyökérváltás fokozására

Erőteljes gyökérképző hatású gyökéraktivátor, amely gyorsítja a szöveti regenerációt és fokozza a gyökérváltás folyamatát is egyaránt. Tápelemei segítik a korai fejlődési fázisokat, amely fontos volt a csomagba kerülés szempontjából. Használata a 3 leveles állapottól indokolt.

 

A csomagokat az alábbiak szerint, a piac igényeinek megfelelően alakították ki:

A csomag megrendeléséhez és további információkért keresse bizalommal az RWA Magyarország Kft. területi képviselőit.

www.rwa.hu

(X)

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.