2020.05.26., kedd , Fülöp,Evelin

Szántóföld

2016. március 07. hétfő • 08:22

TAZER a kalászosokban és a repcében

Széles hatásspektrumú gombaölő permetezőszer, növénykondicionáló hatással. Védelmet nyújt a kórokozókkal szemben, élettani hatásának köszönhetően elősegíti a tápanyagfelvételt, támogatja az asszimilációt, javítja a vízháztartást, csökkenti az aszály okozta stresszt, lassítja az öregedést.

A TAZER gombaölő és zöldítő hatásának köszönhetően nő a hozam és javul a termés minősége. Alkalmazása növeli a termésbiztonságot és a jövedelmet. A TAZER felhasználható kalászos gabonafélékben, repcében és olajretekben, hagymafélékben, hajtatott zöldségfélékben, spárgában, hüvelyesekben, valamint dísznövényekben. Dózisa növénykultúrától függően 0,6–1,0 l/ha.
 


Kombinációban még többet nyújt

A TAZER KOMBI két nagy hatékonyságú gombaölő permetezőszer kombinációja, amelyben a készítmények gombaölő és élettani hatása összeadódik. Még több termés, még jobb minőség, még több jövedelem.

A TAZER KOMBI gyűjtőcsomag összetétele: 2x5 liter Tazer 250 SC + 2x5 liter Mystic 250 EC. A kombináció felhasználható kalászos gabonafélékben és repcében, egyszeri vagy kétszeri védekezésre.

Együttes kijuttatás esetén: Kalászosokban a zászlóslevél védelme érdekében a kalászhányás kezdetén, repcében a virágzás elején javasoljuk kijuttatni.

Osztott kezelés formájában: Kalászosokban a Mystic 250 EC-t a szárba indulás kezdetén vagy virágzásban célszerű kijuttatni. A Tazer 250 SC-t a kalászhányás kezdetén, más gombaölő szerrel kombinálva javasolt kijuttatni. Repcében a Mystic 250 EC-t tél végén, a szárba indulás elején, a Tazer 250 SC-t önmagában (fómás betegség ellen) vagy más gombaölő szerrel kombinálva a virágzás elején javasolt kijuttatni.

Farkas Ádám
termékfejlesztési vezető
Nufarm Hungária Kft.

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!

 

 

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.