2021.07.27., kedd , Olga, Liliána

Szántóföld

2021. április 26. hétfő • 11:12

Új céggel bővült a bio input piac

Bemutatkozik a Biohelp International.

A Biohelp International 2018-ban alakult az RWA Austria és az osztrák piac egyik legnagyobb bio növényvédőszerekel foglalkozó cége a  Biohelp Austria cégek közös leányvállalataként. A legfontosabb célkitűzései közé tartozik a bio termelők (legyen az szántóföldi, szőlészeti, gyümölcsös vagy kertészeti kultúrákkal foglalkozó) a legmodernebb genetikájú vetőmagokkal, a legújabb technológiájú növényvédőszerekkel illetve tápanyagutánpótlással való ellátása.

Fontos kiemelnünk, hogy az EU és Magyarország ökológiai előírásait és irányelveit szem elött tartva a termékeink mindegyike rendelkezik a megfelelő hatósági engedélyekkel!

Céljaink közé tartozik, hogy az EU folyamatos szerkivonásai és a szermaradvány határértékek folyamatos csökkentése hatására a termékeinket a konvencionális gazdálkodásban működő termelőkkel is megismertessük!

A BIOHELP INTERNATIONAL PORTFÓLIÓJA:

I. VETŐMAG:

RWA Magyarország Kft. (www.rwa.hu) und RWA Ausztria (www.diesaat.at) teljes vetőmag portfolióját képviseljük Magyarországon. Ezen felül természetesen a legjelentősebb nemzetközi és hazai nemesítőház összes kultúrájával ( legyen az hibrid, szabad elvirágzású, vagy aprómag) foglalkozunk.

A többi nemesítőházzal ellentétben mi nem csak a konvencionális vetőmag nemesítésből származó fajtákat tudjuk ajánlani, hanem kifejezetten a bio termesztésre kifejlesztetteket. 2021-től már ebből a portfólióból 2 őszi búza fajtát is tudunk ajánlani: az EDELMANN és az EHOGOLD fajtákat.

2020-ban elindítottuk hazánkban a Bio vetőmag előállításunkat is, így 2021-től versenyképes ajánlattal tudunk partnereink rendelkezésére állni! Versenyképes portfólióval rendelkezünk a legkülönfélébb aprómagok területén is (Pl.: ECOVIN szőlő sorköztakarásra ajánlott vetőmag keverék)!

II. NÖVÉNYVÉDŐSZER:

Az egyik tulajdonosunk a Biohelp Kft. Ausztria legnagyobb biológiai növényvédőszereket gyártó cége, amely több mint 30 éve állít elő biológiai alapú növényvédőszereket . A portfólió legjelentősebb termékeit várhatóan a 2021-2022-es évektől már regisztrált formában forgalmazzuk Magyarországon. Ezen portfólió mellett az alábbi legjelentősebb biológiai növényvédőszerekkel rendelkező cégek portfólióit képviseljük Magyarországon: BIOHELP, BIOCONT, NUFARM, KWIZDA, BELCHIM, de természetesen az összes magyarországi képviselettel rendelkező gyártóval kapcsolatban állunk s képviseljük a termékeiket!

A logisztikában, tárolásban és az ügyintézésben az RWA Magyarország Kft. nyújt segítséget!

III. TÁPANYAG UTÁNPÓTLÁS:

A Magyarországon regisztrált tápanyag utánpótlási termékek mindegyikét forgalmazzuk, de két szállító termékeit külön is kiemelnénk: (Baromfi-Coop pelletált/fermentált csirketrágyája és a HECHTA növénykondícionáló termékei)

További információért az alábbi elérhetőségeken tud minket elérni:

biohelp international

H-9700 Szombathely, Silvana u. 4.

m: +36 30 204 7872

laszlo.bene@biohelpinternational.com

www.biohelpinternational.com

(X)

 

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.