2023.02.02., csütörtök , Karolina, Aida

Szántóföld

2022. március 14. hétfő • 08:46

Vulcan Hibrid 35 és Hibrid 60 termékek

Vulcan Hibrid akció.

Vulcan Hibrid 35

A Hibrid termékek szerves és szervetlen tápanyagok keveréke. A Hibrid 35 nagyobb mennyiségben tartalmaz nitrogént, de foszfort, magnéziumot és hozzáadott káliumot és mikroelemeket. A termék alapja egy szerves anyag, a Vulcan Power, amely összetett tápanyag tartalmú, aminosavakat, nyomelemeket és vitaminokat is tartalmaz.

Vulcan Hibrid 60

A Hibrid 60 keverékben a nagyon magas a nitrogén és magnézium oldat aránya, amely eléri a 60%-ot. Elsősorban tehát nitrogén pótlásra alkalmas, de az összes olyan tápanyag megtalálható benne, amelyre a növénynek szüksége van. A szerves anyag (Power) kisebb mennyiségben fordul elő benne, de a nagyobb dózis használatával, bőségesen tudunk kijuttatni ebből a hasznos termékből is.

Hogyan javasolt használni?

A Hibrid 35 és 60 termékeket közepes-nagy dózisban (20-40 liter/ha) javasolt használni, lehetőleg több alkalommal. Azoknak ajánljuk, akik többféle tápanyaggal szeretnék a növényeiket ellátni lombon keresztül. Kimondottan azoknak javasoljuk, akik többféle növényt termesztenek és egy mindenre használható, olcsó terméket keresnek. A Hibrid 35 és 60 tehát bármilyen növénykultúrában használható, önállóan vagy más termésnövelővel együtt. Amennyiben növényvédő szerrel együtt történik a kijuttatás, úgy vegyék figyelembe, hogy a termék „tapad” a növényre és összetett hatóanyag tartalmú termék.

A sok nitrogén miatt megnyúlt repcét áprilisban elérheti a fagy majd asz aszály

Aszály és fagy ellen?

A Hibrid 35 és 60 elsősorban folyékony tápanyagok, de a bennük levő aminosavak, kálium fokozza a növény fagy és aszálytűrését. Sokat tudnak segíteni, ha hideg és száraz a talaj és a növény tápanyag felvétele lelassul, vagy száraz és meleg időszakok érik a növényt.

Az akciós árak legalább 2 darab IBC megvásárlása esetén érvényesek!

Megrendeléssel, szakmai kérdéssel forduljon a kollegáinkhoz,
vagy hívja a következő számot: 06-70-905-500

info@vulcanagro.hu

www.vulcanagro.hu

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.