2022.09.27., kedd , Adalbert

Szántóföld

2017. március 29. szerda • 13:49

Zoomoljunk az atkaproblémára!

Egyedi hatóanyagot tartalmazó atkaölő permetezőszer szőlőben és gyümölcsösben, kukoricavetőmag-előállításban, szójavetőmag-termesztésben, továbbá hajtatott paradicsom, tojásgyümölcs és szamócakultúrákban, valamint hajtatott és szabadföldi dísznövényekben, hosszan tartó hatással.

A Zoom 11 SC egyedi hatóanyagot tartalmazó, atkaölő permetezőszer, hosszan tartó hatással. Kontakt és mély hatású, növekedésszabályozó készítmény. A kifejlett egyedek kivételével az atkák minden fejlődési alakja ellen hatékony. Hatására a nőstény atkák terméketlen tojásokat raknak.

A Zoom 11 SC egyedi hatóanyagának hatásmódja is egyedi, amivel a növekedésszabályozó atkaölő szerek önálló alcsoportját alkotja. A készítménynek csak a kártevő atkákra van hatása, a hasznos élő szervezeteket kíméli. Forgalmi kategóriája: III.

A Zoom 11 SC használatának előnyeit és a vele kapcsolatos termelői véleményeket tartalmazó kiadvány letölthető a képre kattintva. 

Reméljük, hogy kiadványunk az Ön hasznos segítőtársa lesz mindennapi munkája során, így egy kicsit mi is hozzájárulhatunk szakmai sikereihez.

A tavaszi teendők elvégzéséhez jó egészséget, továbbá sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

Salamon György

cégvezető

Nufarm Hungária Kft.

www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!

(x)

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.