2022.05.29., vasárnap , Magdolna

Hírek

2019. november 07. csütörtök • 16:21

A Bakony Expó híd a termelő és a fogyasztó között

Minőségi kézműves termékek, gasztronómiai különlegességek, élőhal-bemutató és családi programok is várják az érdeklődőket péntektől a Bakony Expón a Veszprém Arénában.

Az évről évre népszerűbb rendezvényt hatodik alkalommal szervezi meg a veszprémi önkormányzat és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. Jakab Ibolya szervező elmondta, a látogatószám évről évre emelkedett, a kezdeti ötezer után tavaly már meghaladta a 16 ezret az érdeklődők száma - írja a veol.hu.

fotó: pixabay.com

Kiemelte, az idei rendezvényen több mint 120 kézműves és őstermelő kínálja majd portékáját, a látogatók többek között tejtermékek, húskészítmé­nyek, édességek, olajok, lek­vá­rok, szörpök, borok, pá­linkák és számos egyedi kézműves termék – ékszerek, textíliák, kerámiák, fazekasáruk – közül választhatnak.

Idén a hal kapja a főszerepet: a látogatókat élőhal-bemutató várja szórakoztató játékokkal és nyereményekkel, míg a Gasztroudvarban számos hal- ételt – halászlé, sült keszeg, harcsakolbász, harcsanyárs – lehet megkóstolni.

A minőségi portékák és a finom falatok mellett ezúttal is gazdag családi programot nyújt a Bakony Expó: kicsiknek és nagyoknak is élményt kínálnak a népi játékok, a horgász-halász ügyességi feladatok, a mesterségek bemutatója és az elmaradhatatlan állatsimogató.

A rendezvény november 8-án, pénteken 14–19 óra között, november 9-én, szombaton 9–19 óra között, november 10-én, vasárnap pedig 9–18 óra között várja a látogatókat.

agrotrend.hu / veol.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.