2022.06.29., szerda , Péter, Pál

Hírek

2020. december 23. szerda • 10:50

A gasztronómiai kiadvány 100 termelőt mutat be

Száz termelőt mutat be "nem mindegy, hogy mit eszünk" mottóval a Magyar Konyha melléklete - hangzott el az M1 aktuális csatorna szerdai adásában.

Sümegi Noémi, a Magyar Konyha felelős szerkesztője a műsorban elmondta: tíz éve jelent meg először a megújult Magyar Konyha, s a kezdetektől nagy hangsúlyt helyeztek a termelők bemutatására - írja az MTI.

fotó: pxhere.com

Az elmúlt 10 évben a Magyar Konyha minden lapszámában legalább két termelőt bemutattak be, ennek eredménye a most megjelent Top 100 termelő című kiadvány.

Kiemelte: arra buzdítják az olvasókat, hogy keressék fel a termelőket, hiszen többek között a mangalicásokhoz, szörpösökhöz, sajtosokhoz, ecet- és mustárkészítőkhöz személyesen is el lehet menni. A kiadványban arról is található információ, hogy hol, melyik piacon, boltban lehet megvásárolni ezeket a termékeket vagy hogyan lehet megrendelni azokat.

A Top 100 kiadvány nem rangsort akar kialakítani, a kategóriákon - nagyobb élelmiszercsoportokon - belül igyekeztek minél színesebb palettát bemutatni - fűzte hozzá a felelős szerkesztő.

agrotrend.hu / MTI

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.