2020.10.01., csütörtök , Malvin

Hírek

2019. szeptember 19. csütörtök • 15:45

A hatékony munkaerő-megtartás titkai

Már kisebb változtatásoknak köszönhetően csökkenthetőek a felesleges kiadások

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) Élelmiszeripari Igazgatósága elindította „FEJLŐDJÜNK EGYÜTT!” című programsorozatát, amely során szemléletformáló üzemlátogatásokat szervez az élelmiszeripari vállalkozások számára.


Fotó: Hatvanger Zoltán

program keretében első alkalommal az Eisberg cégcsoport magyarországi üzemének működésébe nyerhettek bepillantást az érdeklődők szeptember 17-én.

Gazsi Zoltán, a társaság ügyvezető igazgatója többek között a hatékony munkaerő-megtartásról tartott előadást, de kitért a megfelelő munkakörnyezet, ezzel együtt a hatékony munkaerő-bázis kialakítására is. A szakember elmondta:

az ilyen jellegű fejlesztésnek köszönhetően a vállalatok szélesebb munkavállalói réteget is meg tudnak szólítani, észszerűbbé válhat a munkaszervezés, továbbá növelhető a munkavállalók lojalitása.

Kiemelte azt is, hogy már kisebb változtatásoknak köszönhetően csökkenthetőek a felesleges kiadások és mérsékelhető a gyártási veszteség. Ráadásul vállalati mérettől és termékkörtől függetlenül mindenki számára elérhető.

agrotrend.hu / NAK

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.