2022.05.28., szombat , Emil, Csanád

Hírek

2021. július 06. kedd • 15:22

A hétvégén megrendezésre kerül a XVII. MAGYARORSZÁGI BOR ÉS SAJT FESZTIVÁL

Szeretettel várnak szervezők minden érdeklődőt a XVII. MAGYARORSZÁGI BOR ÉS SAJT FESZTIVÁLRA és a díjkiosztó ünnepségre amely 2017.Július 17-én(szombat) 11 órakor nyitja meg kapuit.

A gasztronómia szerelmesei egészen biztosan nem fognak csalódni, hiszen a XVII. Magyarországi Újbor és Sajt Fesztivál nemcsak minőséget, de igazi különlegességeket is képvisel, amelyeket mindenkinek lehetősége lesz a helyszínen megkóstolni.

A Fesztivál fővédnöke Dr. Nagy István agrárminiszter, aki mellett Győr polgármestere, Prof. Dr. Dézsi Csaba András, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke Győrffy Balázs, A Magyar Bor Akadémia tiszteletbeli elnöke Dr. Kállay Miklós Emeritus Professzor, valamint Légli Ottó, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke védnökölnek majd.

A belépőjegyek már kaphatóak elővételben a Látogatóközpont/Tourinfo Győr irodájában július 10-ig korlátozott számban 5900 Ft-ért! Utána már csak a helyszínen 7900 Ft-ért, amely tartalmazza a 2020-as évjáratú bor- és sajtkóstolásokat, valamint minden látogató egy fesztivál poharat is kap ajándékba.

További részletekért kattintson a www.ujboressajtfesztival.hu oldalra!

agrotrend.hu / Újbor és Sajt Fesztivál

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.