2021.12.04., szombat , Borbála, Barbara

Hírek

2021. március 10. szerda • 16:00

A KITE Zrt. kereskedelmi és szolgáltató tevékenysége folyamatos

A Magyarország Kormányának a Magyar Közlöny 2021. évi 36. számában megjelent 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról a KITE Zrt. folyamatos működését nem akadályozza. A KITE Zrt. kereskedelmi és szolgáltató tevékenysége 2021. március 08-át követően is folyamatos, az alábbi szabályok betartása mellett.

A munkavállalók és partnerek egészségének megóvása érdekében az alkalmazottak többsége továbbra is átmenetileg távmunka keretei között végzi napi feladatait, melyhez minden szükséges informatikai eszközzel rendelkeznek, így az otthoni körülmények között is zavartalanul el tudják látni feladataikat - írja a KITE sajtóközleménye. Azon kollégák, akik munkavégzése a KITE Zrt. központjához vagy valamely alközpontjához kötött, és feladatuk távmunka keretében nem elvégezhető, A és B csoportbontásban, hetes ciklusokban végzik feladataikat.

A vevők kiszolgálása elsősorban kiszállítással valósul meg. Emellett, természetesen lehetőség van arra is, hogy a vásárlók a megrendelt termékeket saját fuvareszközzel szállítsák el. Ez esetben az alközponttal történt telefonos egyeztetést követően, a megbeszélt időpontban átvehető a szállításra előkészített termék.  

Az értékesítő kollégákkal telefonon vagy emailben is kapcsolatba léphetnek a partnerek, így könnyen és gyorsan tudnak egyeztetni a már megrendelt inputanyagok és beruházási termékek átvételéről, valamint a felmerülő további igényekről is.  A KITE Zrt. szerviztevékenysége folyamatos, a területileg illetékes kollégák készséggel állnak a partnerek rendelkezésére. Az alközponti szerviz műhelyekben is ütemezetten folynak a szezonra felkészítő javítási munkák.

A vállalat alközpontjai hétköznapokon a megszokott rend szerint, valamint szombati napokon 8.00-12.00 óra között - a higiéniai szabályok maximális betartása mellett - nyitva tartanak.  Egészségünk megőrzése érdekében alközpontjaikban az alábbi higiéniai szabályok betartását kérik:

- az alközpontok eladóterében egyszerre legfeljebb 2 partner tartózkodhat kizárólag az ügyintézés időtartamára,

- az alközpontokban biztosítani kell a legalább 1,5 méter védőtávolságot,

- kérik a bejárati ajtóknál kihelyezett kézfertőtlenítők használatát,

- vegyék figyelembe, hogy belépésük a KITE Zrt. teljes területére (beleértve a külső tereket is) kizárólag a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése mellett engedélyezett, mely a vásárlókkal egy légtérben tartózkodó munkavállalók számára is kötelező.

A KITE Zrt. járványügyi helyzetre megalakult Operatív Törzse folyamatosan felülvizsgálja az eddig meghozott intézkedéseket, valamint a megváltozott munkarenddel kapcsolatosan szerzett tapasztalatok és állami rendelkezések mentén megteszi a szükséges változtatásokat a további zavartalan működés és partnerkiszolgálás érdekében.

agrotrend.hu / KITE

 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.