2020.10.28., szerda , Simon, Szimonetta

Hírek

2020. szeptember 28. hétfő • 15:31

A Kite Zrt. rendkívül fontosnak tartja a járványügyi intézkedések betartását

A KITE Zrt. rendkívül fontosnak tartja, hogy - igazodva a kialakult járványügyi helyzethez-, előrelátó módon, közösen, minden lehetséges erőfeszítést megtegyen munkavállalói és partnerei egészségének és vállalatuk folyamatos működésének megőrzése érdekében. Ennek érdekében újabb szigorító intézkedéseket vezettek be, melyek a lehetséges tovább fertőzések elkerülését segítik.

Minden erejükkel azon vannak, hogy az értékesítést és ezzel együtt a magyar mezőgazdaságban dolgozó partnereik kiszolgálását semmi se gátolhassa.

A KITE Zrt. a jelen járványügyi helyzetben is folyamatosan működik tovább.

Partnereik és kollégáik egészégének megőrzése érdekében visszaállították a tavasszal bevezetett zónákat, valamint az „A”, „B” hetes munkarendet.

A váltott munkahét azonban nem alkalmazható a szervizeseknél. Ebben az esetben a műhelyekbe belépő szerelő kollégák számát kell korlátozni. A műhelyekben gépállásonként egyidejűleg maximum 2 fő szervizszerelő tartózkodhat.

Az irodaépületekben dolgozó beosztottak a közösségi terekben, valamint a munkavégzési helyüktől eltérő irodákban kötelesek a maszk hordására.

Vásárlóik számára továbbra is lehetséges az alközponti épületek látogatása, azonban a KITE Zrt. alközponti épületeibe érkezéskor kérik az alábbi pontokban felsoroltak figyelembevételét!

- belépés kizárólag a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése mellett engedélyezett, ez az ügyféleterekben dolgozó kollégáik számára is kötelező,

- biztosítani kell a legalább 1,5 méteres védőtávolságot,

- illetve kérik a bejárati ajtókhoz kihelyezett kézfertőtlenítők használatát.

Ezúton kérik egészségünk megőrzése érdekében partnereik további együttműködését az intézkedéseik betartásában.

KITE Zrt.

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.