2022.10.04., kedd , Ferenc

Hírek

2021. május 26. szerda • 09:47

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara június elején megrendezi a Szántóföldi Napokat

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) - a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével együttműködésben - megrendezi a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow-t a Fejér megyei Mezőfalván június 9-10-én.

A kamara közleménye szerint az ország legnagyobb területén, több mint 400 ezer négyzetméteren megrendezett szántóföldi rendezvényén védettségi igazolvány (illetve a védőoltást igazoló mobilapplikáció) bemutatásával lehet majd részt venni.

fotó: wikipedia

A NAK Szántóföldi Napok több éve az ország egyetlen olyan álló- és mozgógépes szabadtéri kiállítása, ahol a mezőgazdasági gépek legszélesebb kínálata tekinthető meg, szántóföldi környezetben. Az állógépes kiállításon rendre a hazai mezőgazdaságigép-forgalmazás 80 százalékát képviselő cégek mutatják be gépeiket, eszközeiket, emellett másfél hektáros demópályán kipróbálhatók a gépek, illetve gépkapcsolatok.

A rendezvény középpontjába ezúttal is az évszaknak megfelelő fajtabemutatók, mikroparcellás és demóparcellás növénytermesztési bemutatók kerülnek. Mindkét napon bemutatkoznak a legújabb nemesítési és kutatási eredmények a gyakorlatban, a nagy és biztonságos termést ígérő fajták és hibridek.

agrotrend.hu / MTI

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.