2019.10.14., hétfő , Helén

Hírek

2018. március 20. kedd • 10:46

A Nufarm vásárlásai fokozzák a versenyképességet a kulcsterületeken

A Nufarm jelentősen fokozta az európai vásárlók számára kínált növényvédelmi szolgáltatást, miután megállapodás született több mint 50 növényvédelmi formuláció megvásárlásáról az Adama és Syngenta cégektől.

Az újonnan megvásárolt termékek beépülnek majd a Nufarm jelenlegi erős európai portfóliójába, szélesítve ezzel a vállalat kínálatát a gombaölő és rovarölő termékek piacán, valamint a gabonafélék, a kukorica, a fafélék, a burgonyafélék, a szőlők és zöldségek (TPVV) alapvető védelme terén, valamint olajrepce piacon is – tájékoztatott közleményében a Nufarm.

Hugo Schweers Nufarm Europe General Manager szerint a Nufarm elhivatott az iránt, hogy innovatív növényvédelmi megoldásokat biztosítson az európai növénytermesztők és gazdálkodók számára.

„A Nufarm arra törekszik, hogy segítse vásárlói növekedését”

mondja Hugo Schweers, „és ezekkel az új formulációkkal kiegészítve tovább bővítjük a vevőink számára elérhető innovatív megoldások körét."

A Nufarm jelenlegi portfóliója most jó hírű márkákhoz tartozó termékekkel egészül ki, valamint fontos aktív összetevőkkel, amilyen pl. az Acetamiprid, a Trinexapac és különféle Tebuconazole-keverékek.

Schweers úr szerint

a felvásárlás a Nufarm részéről további beruházásokat fog eredményezni, amelyek célja új megoldások kifejlesztése a jövőbeli egyre növekvő igények kielégítésére.

„Keményen fogunk dolgozni azon, hogy új termékeket dobjunk piacra, beleértve több innovatív terméket is, amelyek jelenleg már az előírások szerinti jóváhagyási folyamatban vannak. Küldetésünk, hogy megbízhatóan segítsük ügyfeleink fejlődését az intelligens, megbízható és kiváló termékek révén, amelyek mögött nagyszerű szolgáltatás és műszaki támogatás áll.”

A Nufarm cégről: A Nufarm Limited egyike a világ vezető növényvédelmi és vetőmag-specialista vállalatainak. Termékeinkkel segítjük a gazdálkodókat, hogy megvédhessék növényeiket a gyomokkal, a rovarokkal és a betegségekkel szemben.
Az európai, ausztráliai, új-zélandi, ázsiai és amerikai termelő és marketing tevékenységek keretében a Nufarm több mint 3100 dolgozót foglalkoztat, akiknek közreműködése létfontosságú a vállalat termékeinek jó hírneve, a beruházások és az első osztályú marketing és műszaki támogatás szempontjából. A Nufarm megtalálható az ausztrál értéktőzsdén (NUF jelzés alatt), központi irodája pedig a melbourne-i Lavertonban található.

agrotrend.hu 

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.