2020.07.15., szerda , Henrik, Roland

Hírek

2019. november 13. szerda • 17:07

Agrárakadémiai fórum várja az érdeklődőket

„Fenntartható város, városfásítás, zöldfelületi rendszerek” címmel szervez agrárakadémiai fórumot a Magyar Mezőgazdasági Kft. és a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa november 14-én, csütörtökön 10 órai kezdettel.

A rendezvény témáit a fenntartható város, városfásítás, települések zöldfelületi rendszerei adják, az előadók a szakterület elismert szakértői, ismerői, művelői - írja a feol.hu.

fotó: pixabay.com

Bíró Borbála a Főkert Zrt. zöldfelület- fejlesztési osztályvezetője, Balsay Zsolt a Vadex Zrt. ágazati igazgatója, Lukács Zoltán a Faápolók Egyesületének elnöke, Pádár Tibor Balatonfüred főkertésze, Spanyárné Halász Szilvia Székesfehérvár főkertésze.

A rendezvény résztvevőinek – ágazati szereplőknek, kis- és középvállalkozások, egyetemek és kutatóintézetek képviselőinek, az Agrárminisztérium háttérintézeteiben dolgozóknak – az előadásokat követő kerekasztal-beszélgetés alkalmával lehetőségük nyílik az előadásokkal kapcsolatban kérdéseket feltenni, illetve azokhoz hozzászólni, véleményt alkotni.

A kerekasztal-beszélgetésen részt vesz Dömötör Tamás kormányfőtanácsos, a Virágos Magyarország Szervező Bizottságának elnöke, Lukács Zoltán a Magyar Faápolók Egyesületének elnöke, a Magyar Díszkertészek Szövetségének vezetőségi tagja, a NAK Díszkertész alosztályának vezetője, valamint Orlóci László, a Magyar Díszkertészek Szövetségének elnöke, a Füvészkert vezetője.

agrotrend.hu / feol.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.