2022.10.04., kedd , Ferenc

Hírek

2019. február 28. csütörtök • 14:14

Agrárhallgatók figyelem, vissza nem térő lehetőség!

Ingyenes szakmai tanulmányútra lehet jelentkezni!

Az Fiatal Gazdák Magyarországi Szövetségévével (AGRYA) a Nemzeti Agrárgazdasági Kamarával (NAK) együttműködve pályázatot hirdet ingyenes belföldi szakmai tanulmányútra az agrár-felsőoktatásban tanuló hallgatóknak 2019. április 12-14. között - közölte a NAK.


A NAK kiemelt helyen kezeli a generációs megújulás ügyét - fotó: 123rf

A kamara az AGRYA-val együttműködve - szakmai alapon - egyetemi klubokat szervez a 2018/2019-es tanévben. Az együttműködés keretében a 2018 őszi szemeszterben már három agráregyetemen

  • Keszthelyen,
  • Gödöllőn és a budapesti Villányi úton

zajlottak ezek a szakmai műhelyek, ahol az egyetemi hallgatók szakmai érdeklődésük és szakmai motivációik alapján vesznek részt. 

2019 tavaszán további két egyetemmel bővül az Egyetemi Fiatal Gazda Klubok helyszíne, és Mosonmagyaróváron és Debrecenben is megrendezésre kerül az esemény sorozat.

A rendezvényekhez szorosan kapcsolódik egy, a hallgatók számára biztosított szakmai utazás is. Az együttműködő felek pályázatot hirdetett ingyenes belföldi szakmai tanulmányútra az agrár-felsőoktatásban tanuló hallgatóknak 2019. április 12-14 között.

A szakmai tanulmányútra  ide kattintva lehet jelentkezni. A jelentkezéseknél előnyben vannak azok a hallgatók, akik olyan intézményből jelentkeznek, ahol működik Egyetemi Fiatal Gazda Klub.

Jelentkezési határidő: 2019. március 14., csütörtök, 14.00 óra. Eredményhirdetés: 2019. március 21.

Bővebb információkat itt találnak.

agrotrend.hu

Feliratkozás az Agrotrend.hu hírlevelére

Teljes név:
E-mail cím:*
Elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot.